Hartosna Francisco

Hartosna Francisco

Salami mangtaun-taun sajarah Spanyol aya nami anu sok kajantenan salaku paporit, naha anjeun kusabab betapa lembutna nami anu ngagaduhan éta atanapi kusabab pikaresepeun éta. Dina nyalira nami ieu seueur dianggo ku panerus urang.

Di dieu urang bakal terang langkung seueur ngeunaan hartosna Fransisco, asal na urang bakal ngaliwat kana kapribadianana.

Naon hartosna Francisco?

Kecap Francisco sapertos kitu hartosna "The French Man" tipu daya tanpa ragu sabab asalna lengkep Spanyol.

Anu ngagaduhan nami ieu bakal teras nyobian janten spiritual, pikeun ngahontal kasaimbangan sareng jalma-jalma disakurilingna kumargi anjeunna nétral pisan.
Francisco ogé jalma anu prihatin, anu sok nyobian ningkatkeun sareng ngagosok dirina salaku jalma anu nyanghareup ka dunya, anu ngajantenkeun anjeunna
batur anu mikaresep unggal momen anu ngurilingan anjeunna, sahingga masihan anjeunna seueur kasempetan di lapangan pribadi y tanaga ahli.

Sadaya jalma anu terang Fransisco tungtungna ditawan ku anjeunna kumargi anjeunna mangrupikeun sumber hikmah sareng inspirasi anu hébat, janten gaduh anjeunna di sisina na bakal ngajantenkeun urang langkung seueur tibatan naon anu ditampi, singgetna, urang tiasa salawasna ngandelkeun anjeunna.

Di tempat damel, Francisco ngagaduhan hadiah anu luar biasa pikeun jalma, janten anjeunna bakal teras ditugaskeun jabatan anu gumantung kana kapasitas hébatna pikeun ngendalikeun sareng kamampuanna nyarios, jabatan anu paling umum pikeun Francisco biasana psikolog, dokter, penjaga kahirupan, maka Sacara umum , karirna teras berorientasi kana profesi anu ngabantosan ku cara anu positip pikeun masarakat.

Sacara sentimental anjeunna bakal teras-terasan katingali kumargi Francisco saimbang, ku sabab kitu pasanganna, naha lalaki atanapi awéwé, bakal salawasna mirip sareng raos anu sami pisan. Sakumaha luar biasa sigana, urang tiasa mendakan perkawinan anu diwangun Francisco y Francisca.
Aranjeunna satia, jujur, asih sareng komitmen pisan, janten upami iraha waé anjeun ragu naha ngajaga hubungan sareng Francisco, anjeun kedah terang yén anjeunna bakal jujur ​​dugi ka tungtungna.

Dina lingkungan kulawarga, anu disebat Franciscans mangrupakeun kolot anu hébat anu ngahasilkeun nilai anu kuat sareng adat istiadat anu jujur ​​sareng teguh, sahingga aranjeunna satia ka anjeunna, nyirian sakabeh karakterna.

Étimologi Francisco

Ngaran Francisco asalna ti Italia sareng asalna tina Francesco. Éta hartosna "Perancis" pikeun ngahargaan nagara Perancis.

Urang tiasa mendakan seueur diminutives, sapertos Francisco, Francis, Frank, Franchino, Franco ...

Ngaran Fransisco dina Bahasa séjén

Aya seueur ragam nami ieu dina basa sanés.

  • Dina basa Inggris éta bakal ditulis  terus terang o Francis.
  • Dina basa Jerman nami ieu dikenal salaku Franciskus o Francis.
  • Dina basa Perancis éta umum pisan François.
  • Dina basa Italia kami bakal terang éta salaku Francesco o Franco.

Kawéntar ku nami Francisco

Aya seueur «Terkenal» anu ngalaksanakeun nami ieu sapanjang sajarah urang:

  • Strategist anu hébat dina perang sareng langkung dikenal pikeun janten salah sahiji diktator anu paling takwa dina sajarah urang sapertos anjeunna Fransisco Franco.
  • Francis I ti Perancis, pang diaku salaku bapak Huruf.
  • Fransiskan ngagaduhan nami ka panyipta, San Fransisco de Asis.
  • Pelukis anu kawéntar tur dikenal sacara lega anu ngarobah panggung Francisco Goya.

Sareng sajauh ieu sadaya inpormasi anu urang tiasa mendakan ngeunaan nami hébat ieu, upami anjeun hoyong terang langkung seueur nami anu dimimitian ku hurup F tuturkeun tautan kami:  ngaran anu dimimitian ku hurup F.


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

1 koméntar ngeunaan «Hartosna Francisco»

  1. Kuring milari hartos sabab 5 Franciscos anu kuring terang ti kulawarga sareng baraya mangrupikeun jalma-jalma. Aranjeunna ngahutbah ngeunaan Allah sareng henteu terang anjeunna.
    Di dieu aranjeunna nyarios saé pisan ngeunaan Fransisco. Abdi hoyong terang hiji nalika aranjeunna ngajelaskeun di dieu. Hatur nuhun

    jawaban

Ninggalkeun comment hiji