Hartosna Fabiola

Hartosna Fabiola

Fabiola nyaéta awéwé anu dicirikeun ku lengkep pisan. Anjeunna ngagaduhan hadiah pikeun seni, anu ngajantenkeun anjeunna mahluk anu henteu gampang kahartos. Seueur anu parantos ditulis ngeunaan asal usulna sareng étimologi na. Sangkan anjeun gaduh sadayana langkung jelas, kami parantos nyiapkeun tulisan anu kami jéntrékeun hartosna Fabiola.

Naon hartosna nami Fabiola?

Fabiola tiasa ditarjamahkeun salaku "Awéwé anu dédikasi pikeun ngembang kacang". Sanaos hartos ieu sigana moal aya artina, éta hartosna, sareng éta mistik mangrupikeun hal anu penting pisan dina jaman baheula.

Sakumaha anu parantos urang sebatkeun, Fabiola mangrupikeun awéwé rumit. Henteu gampang pikeun anjeunna murag asih ogé henteu gampang nalukkeun. Pikeun saurang lalaki pikeun narik anjeunna, anjeunna kedah ngalibatkeun tingkat anu béda. Aranjeunna henteu resep kana barang matérial, upami henteu merhatoskeunana, kamampuanna pikeun ngawangun paguneman, debat sareng masihan opini. Anjeunna ngagaduhan jiwa anu romantis, anjeunna resep dibarengan ku jalma intelektual, anu resep mikir, anjeunna resep dibawa ka réstoran anu berkelas sareng nyéépkeun seueur waktos. Ieu kumaha anjeun nyusun pasangan jiwa anjeun.

Hartosna Fabiola

Di tempat damel, Fabiola resep pisan kana pantun. Nami na gaduh gaya pribadi nyalira, janten tiasa didesain kanggo ngararancang baju, atanapi aksesoris anu benten. Éta ogé akur sareng séktor sanés, sapertos arsitektur modéren, ngalukis atanapi tata rambut. Resep ngiringan téater, pilem, atanapi acara anu aya hubunganana. Anjeun ogé kedah olahraga olahraga pikeun nganyahokeun sagala hal.

Dina tingkat kulawarga, sadaya anggota struktur kulawarga percanten ka éta. Sareng anjeunna sok aya nalika diperyogikeun: anjeunna bakal mamatahan murangkalihna, ngupingkeun masalahna, bahkan ngajukeun solusi. Tangtosna, anjeunna henteu sabar ka henteu satia, hal anu sami kajadian ka anjeunna sapertos Barbara (tingali hartos Barbara) atanapi Susana (tingali hartos Susana). Anjeunna ogé resep nyobian hal-hal anyar pikeun ngahindarkeun rutin.

Naon Asalna / étimologi Fabiola)

Asal tina nami ditangtoskeun feminin ieu asalna tina basa Latin. étimologi kapanggih dina istilah "Fabius", nu hartina sacara harfiah "anu harvests kacang".

Wali-Na sohor dina 2 dinten: dina kaping 20 sareng 21 Maret, 2 dinten saatos Saint José.

Sedengkeun pikeun diminutives na, urang gaduh dua: Fabita sareng Fabi, sareng sinonim: fabian.

Salaku tambahan, éta ogé ngagaduhan dua bentuk jalu: Fabian atanapi Fabiano.

Kumaha nyerat Fabiola dina basa sanés?

Nami Fabiana sakumaha Fabiola aranjeunna dianggo dina cara anu sami dina sagala rupa basa. Teu aya langkung seueur tibatan lafal.

Jalma anu kawéntar namina Fabiola

Aya batantes anu kawéntar atanapi populér anu disebat sapertos kieu sareng parantos ngahontal kasuksésan:

  • Tilas Mulia Bélgia kagungan nami Fabiola ti Bélgia.
  • Musisi sareng penyanyi terkenal Fabiola Rhodes.
  • Spesialis dina fotografi Fabiola Cedillo.
  • Éta aktris vivian fabiola.

Pidéo ngeunaan hartos Fabiola

Upami tulisan ieu ngeunaan hartosna Fabiola parantos dipikaresep, maka anjeun tiasa ningali ieu ngaran anu dimimitian ku F.


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

3 koméntar ngeunaan «Hartosna Fabiola»

Ninggalkeun comment hiji