Hartosna Erika

Hartosna Erika

Ngaran ieu panasaran pisan, kumargi kapribadian na teu aya hubunganana sareng naon hartosna. Rujukan nunjukkeun yén éta mangrupikeun nami anu aya hubunganana sareng kaendahan, sanaos aya hubunganana sareng kabagjaan sareng wasiat hirup. Erika hartina "putri" sanajan manehna boga kapribadian rada serius. Urang kudu loba ngabejaan Anjeun tentang Maksud Erika.

Naon hartosna nami Erika?

Erika mangrupikeun nami anu hartosna "Awéwé anu bakal salawasna janten putri". Éta ngagaduhan kaéndahan aheng anu aya hubunganana sareng bangsawan, sareng éta mangrupikeun kahormatan anu henteu dipasihkeun pikeun seueur jalma ti jaman kuno.

Patali sareng kapribadian erika biasana condong janten jalma anu isin, rada introvert. Anjeunna henteu tiasa ngahontal naon anu parantos ditetepkeun ku anjeunna. Anjeun moal kapikiran damel 20 jam sapoé upami anjeun terang yén tiasa ngalaksanakeunana, atanapi ngalalaworakeun hobi anjeun dugi ka ditu.

Hartosna Erika

Patali sareng pesawat kuli, Erika nyaéta jalma anu biasana ngagaduhan predilection anu tangtu pikeun nomer sareng pikeun itungan statistik. Anjeunna ogé resep damel salaku Akuntan. Salah sahiji karesepna nyaéta milari formula matématika énggal anu tiasa ngajelaskeun naha sagala anu aya parantos dihasilkeun, sapertos Téori string. Anjeunna terang yén padamelan ieu ngalibatkeun pangorbanan anu hébat, kumargi hasilna bakal nyandak waktos pikeun némbongan dirina. Anjeun resep gerak gancang-gancang, janten anjeun henteu kedah ngantosan. Anjeunna henteu resep bakti diri pikeun perhatian ka umum.

Dina hubungan cinta anjeun, ka Erika Anjeunna kakurangan waktos dina hirupna pikeun milari jalma anu tiasa masihan waktos sareng cinta na. Anjeunna awéwé anu otonom pisan anu sesah ngabagi-bagi. Anjeun ngan bakal mendakan masalah mahluk anjeun upami anjeun pendak sareng jalma anu leres-leres ngartos anjeun. Éta bakal aya dina waktos éta nalika hirup anjeun mimiti robih.

Dina tingkat kulawarga ogé sesah pikeun anjeunna nunjukkeun parasaan. Anjeunna seueur impianana pikeun tiasa ngahontal kasuksésan dina hirupna, sareng anjeunna terang yén kolotna bakal merhatoskeun pisan perhatosan pribadina. Coba pikeun lereskeun ieu pikeun murangkalih anjeun: ajak aranjeunna ku ngawartosan ieu pangalaman sareng ajak aranjeunna pikeun kaluar ka dunya, ngarah boga kasempetan anyar.

Naon asal / étimologi nami Erika?

Asal usul ngaran awéwé ieu asalna ti basa Jermanik. Asalna tina variasi lalaki ti Erik, jeung asal dianggap sarua. Biasana ditarjamahkeun salaku "Awéwé anu bakal salawasna janten putri".

Di jaman kuno, nami ieu parantos seueur dianggo ku Inggris, sanaos sakedik-sakedik dilebetkeun ku urang Skandinavia ka masarakatna. Ieu kajantenan ti abad ka-XNUMX, nalika nami Erika Éta ningkat popularitasnya, dugi ka éta kasohor di akhir abad ka-XNUMX. Alesan pikeun ieu mangrupikeun novel anu ditulis ku F. William, disebatna Eric, atanapi, Saeutik Saeutik.

Santo na nyaéta dina 18 Méi.

Sedengkeun pikeun diminutives na, urang gaduh yén Eri, sareng varian éjahan, Erica.

e Erika dina basa anu sanés

Kusabab éta nami anu henteu lami sapertos anu sanés (anu asalna tina basa Latin atanapi Ibrani umurna opat kali), henteu seueur teuing variasi na.

  • Dina basa Inggris éta bakal ditulis Erica o Erika.
  • Dina basa Perancis sareng Italia anjeun bakal pendak Erika, sakumaha dina Castilian.
  • Dina basa Jerman ditulis sapertos kieu: Erica.

Kawéntar namina Erika.

  • Wanoja olahraga populér anu ngagaduhan nami Erika C Dos Santos.
  • Aktris anu kawéntar Erika Bonfil.
  • Awéwé ieu anu ogé didédikasikeun pikeun akting, Erika Marquez.

Upami tulisan ieu ngeunaan  Maksud Erika Éta parantos pikaresepeun pikeun anjeun, maka kuring nyarankeun anjeun ogé nganjang ka bagian tina ngaran dimimitian ku E..


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

Ninggalkeun comment hiji