Hartosna Emily

Hartosna Emily

Emily mangrupikeun nami anu dicirikeun ku gaduh kaéndahan anu unggul, anu bakal nimbulkeun pilem-pilem romansa anu urang tingali nalika urang alit. Pikeun terang sacara rinci sadaya simbulna, boh etimologi, asal, kapribadian, sareng hartosna Emily, urang ngajak anjeun pikeun teraskeun maca:

Naon hartosna nami Emily?

Emily sacara harfiah hartina "Woman Gawé". Salami mangtaun-taun, seueur kulawarga mutuskeun taruhan pikeun nami ieu pikeun putrina, sabab éta aya hubunganana sareng usaha sareng kamakmuran ékonomi.

Patali sareng kapribadian emily urangKami mendakan awéwé anu badé museurkeun saprak anjeunna anom, sanaos anjeunna henteu gampang, kumargi anjeunna henteu biasana milarian milari saha waé, tapi anu anjeunna lakukeun nyaéta antosan. Sanaon sesah, anjeunna percanten kana naksir, sareng terang yén hiji dinten anjeunna bakal ngalaman dina kahirupan dirina anu bakal nandaan sagala rupa. Kadang-kadang anjeunna réalistis sareng terang yén anjeunna kedah nempatkeun kayakinan éta pikeun milari satengahna anu langkung saé.

Hartosna Emily

Dina tingkat padamelan, Emily mangrupikeun awéwé anu teu gaduh karesep: anjeunna sanggup nyandak kendali hiji tim sareng janten sutradara acara. Anjeunna ngagaduhan kado pikeun ngatur hiji tim pikeun ningkatkeun produktivitas sareng ngajantenkeun aranjeunna janten bagian tina grup. Aranjeunna bakal ngahargaan cara anjeun Emily Éta bakal ngajelaskeun hal-hal, kumaha nunjukkeun kawenangan, janten sugema sareng welas asih, tapi tetep teguh sareng lempeng. Ieu bakal ngabantosan anjeun nyandak kaputusan anu pangsaéna. Di payuneun réncangna anjeunna henteu bakal ningalikeun kalemahanana, ngan ukur kakuatanana.

Dina pesawat anu asih, saatos anjeun mendakan batur, anjeun bakal terang kumaha nempatkeun padamelan anjeun pikeun bakti diri dina awak sareng luhur ka jalma sanés. Anjeunna resep intim sacara intelektual sareng jalma sanés, sareng éta panginten anjeunna mangrupikeun dasar pikeun nyiptakeun hubungan anu langgeng. Ayeuna, anjeun kedah caket sareng jalma anu ngagaduhan kapribadian anu ambisius, sapertos anu dipiboga ku anjeunna.

Dina tingkat kulawarga, Emily mangrupikeun jalma anu liberal dina pendidikan barudakna. Éta bakal ngajarkeun aranjeunna ajén damel sareng hadiah tina katekunan - nanging éta bakal ngantep aranjeunna milih jalan masing-masing.

Naon asal / étimologi nami Emily?

Asal-usul ngaran ieu asalna tina basa Latin. Sanaos henteu dikenal kalayan pasti, panginten etimologi na asalna  aemilius, nu bisa ditarjamahkeun jadi "pisan hardworking". Sababaraha urang nganggap yén éta téh istilah anu asalna langsung ti Yunani, tina étimologi Aimilios .. Aya ogé indikasi yén éta asalna tina basa Yunani, sanaos henteu aya rujukan konci anu nangtukeun yén ieu leres pisan.

Santo na nyaéta 24 Agustus.

Kami gaduh sababaraha diminutives tina nami ieu, sapertos Mily atanapi Emi.

Sedengkeun pikeun bentuk lalaki na, urang ngagaduhan Emilio.

Emily dina basa séjén

Aya seueur variasi Emily dina basa anu béda, sareng ieu anu paling umum:

  • Dina basa Spanyol, bentuk anu paling umum nyaéta Emiliakitu ogé dina basa Itali.
  • Dina basa Inggris bakal nampi nami Emily.
  • Dina basa Jerman, namina bakal Emilie.
  • Dina basa Perancis éta bakal ngagaduhan nami ed Emilie.

Selebriti anu dikenal ku nami Emily

Henteu seueur jalma anu ngagaduhan nami ieu, tapi kami ngagaduhan dua ieu terkenal pisan:

  • Aktris Inggris anu kawéntar namina Emily Blunt.
  • Aktris dingaranan Inggris Emily Ratajkowski.

Upami nami ieu ka anjeunna hartosna Emily parantos dipikaresep ku anjeun, teraskeun maca di handap ngeunaan batur Ngaran anu dimimitian ku E..


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

1 panginten ngeunaan «Hartosna Emily»

Ninggalkeun comment hiji