Hartosna Cristina

Hartosna Cristina

Pasti anjeun parantos pendak sareng awéwé anu namina Cristina, atanapi kamungkinan anjeun nyauran diri éta. Kabeneran aya yén éta mangrupikeun nami anu biasa nyarios ku Spanyol, utamina ti saprak abad ka tukang. Tanpa ado salajengna, kami nampilkeun anjeun sareng sadayana inpormasi anu patali ngeunaan asal usul, étimologi, kapribadian sareng hartosna Cristina.

Naon hartosna nami Cristina?

Cristina sacara harfiah hartosna "pengikut Kristus anu satia". Ngaran ieu nuturkeun tradisi kaagamaan, sabab namina agamana, sapertos anjeun bakal katingali engké.

Patali sareng Kapribadian CristinaAnjeunna awéwé anu ngagaduhan kaéndahan batin anu hébat, tapi dina waktos anu sasarengan nungtut pisan. Anjeun damel rajin nyandak katerampilan dina hubungan sareng padamelan anjeun. Anjeunna henteu resep miceunan waktos nangis atanapi ambek, hal anu nyarios seueur tentang anjeunna.

Hartosna Cristina

Di tempat damel, tanggung jawab mangrupikeun titik anu kuat tina karakterna. Anjeunna ngatur tugasna sacara saé pisan sareng henteu kedah gaduh saha waé di luhur anjeunna; anjeunna tiasa ngalakukeun hal-hal nyalira sareng diajar tanpa kedah ngagaduhan saha-saha di sisina. Anjeunna ngagaduhan hubungan anu saé sareng rakana, anjeunna produktif sareng anjeunna henteu ngaraos pisah sareng grup pikeun ngahontal naon anu teu tiasa dilakukeun ku batur. Nyatana, anjeunna ngamangpaatkeun katerampilanna pikeun ngajar jalma sanés janten sapertos dirina.

Patali sareng bidang cinta, Cristina nyaéta awéwé tradisional, sapertos anu nami Fransisco. Anjeunna sanés jalmi anu hoyong hubungan sareng teu terang saha lalaki anu anjeunna resep langkung saé. Anjeun henteu kersa nyandak léngkah palsu supados teu kuciwa; sareng éta ruptures henteu nyandak aranjeunna pisan. Mangrupikeun nami anu saderhana pisan: anjeunna resep jalan-jalan, ka boling, ka bioskop, nyéépkeun dinten minggu tanpa gugah tina sofa ...

 

Sedengkeun pikeun kahirupan cinta anjeun, Cristina dicirikeun ku tradisional, sami sareng. Anjeunna henteu resep asup kana hubungan bari henteu terang langkung seueur ngeunaan lalaki anu dipikaresepna. Anjeun henteu kersa nyandak léngkah anu salah supados henteu kuciwa, kumargi putus hubungan henteu saé sacara émosional. Dina pengertian ieu namina saderhana pisan. Bade jalan-jalan, angkat ka boling atanapi pilem, atanapi nyéépkeun dinten Minggu di bumi tanpa gugah tina dipan.

Cristina nyaéta awéwé anu kedah caket sareng kulawargana, janten dukungan anu jelas dina tingkat émosional. Kolotna aya sadayana pikeun anjeunna sareng anjeunna bakal ngalaman waktos hésé nalika aranjeunna janten mandiri.

Naon asal / étimologi nami Cristina?

Nami anu dipasihkeun ieu ngagaduhan akar Yunani. Étimologi na aya dina kecap Christos, sarta miboga harti "The follower satia Kristus", ku kituna akar agama na. Ngaran ieu janten populer dina waktos Perang Salib, sabab seueur ratu sareng awéwé bangsawan nampi nami ieu kusabab asal-usul agamana. Éta janten langkung populér dina pertengahan abad ka-XNUMX.

Santo na nyaéta 24 Juli.

Anu ngirangan nami na nyaéta Cris atanapi Tina.

Varian lalaki nyaéta Cristino atanapi Cristian.

Para wali lumangsung dina bulan Juli, dina kaping 24. Aya sababaraha diminutif sapertos Cris, atanapi Tina. Éta ogé ngagaduhan varian jalu, sapertos Cristino atanapi

Cristina dina basa séjén

Sanaos umur tina nami ieu, kaleresan teu aya seueur variasi:

  • Dina basa Inggris éta bakal ditulis Christine o Christina.
  • Dina basa Perancis sareng Jérman kami manggih salaku Christine.
  • Cristina ogé ditulis dina basa Italia
  • Dina basa Rusia ditulis Christina.

Jalma anu kawéntar namina Cristina

Seueur anu kasohor ngagaduhan nami ieu:

  • Penyanyi Amérika Christina Aguilera.
  • Penyanyi anu kawéntar ogé, Christina perri.
  • Cristina Pedroche mangrupikeun presenter, modél sareng aktris anu taun ayeuna ogé bakal nampilkeun bel
  • Tina éling, mantan infanta Cristina.

Anjeun parantos terang langkung seueur perkawis anjeunna hartosna Cristina, anjeun ogé tiasa tetep maca pikeun diajar langkung seueur ngaran dimimitian ku C.


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

Ninggalkeun comment hiji