Hartosna Andrea

Hartosna Andrea

Sababaraha ngaran umum pisan sareng alus, janten salah sahiji karesep indung. Sareng ieu anu kajantenan anu urang bakal pelajari dina kasempetan ieu. Hartosna sigana rada kontradiktif kusabab kerentanan atanapi kakuatan anu nyampur, tapi henteu. Baca deui pikeun terang sadayana tentang anjeunna hartosna Andrea.

Naon hartos nami Andrea?

Urang tiasa nyarios yén dina cara anu tangtu hartos Andrea rada mirip sareng ngaran Raúl, sareng éta tiasa ditarjamahkeun jadi Anu perkasa. éta patalina sareng kawani sareng kakuatan, tapi ogé ka jalma munafik, nyaéta kaasih sareng hubungan kulawarga.

Naon asal atanapi étimologi Andrea?

Panasaran anu pikaresepeun pisan ngeunaan nami Andrea nyaéta yén éta tiasa dianggo pikeun lalaki sareng awéwé, sanaos aranjeunna langkung sering dianggo. Éta asalna tina basa Yunani, anu asalna tina istilah "Andréas". Étimologi na asalna sagemblengna dina awalan jeung-, ti mana seueur nami Yunani sanésna diturunkeun.

 Andrea dina basa séjén

Anjeun tiasa mendakan seueur variasi nami Andrea, sapertos kieu.

  • Dina basa Inggris, vérsi awéwéna sami, tapi vérsi lalaki beda-beda dumasarkeun Andrew.
  • Dina basa Spanyol, variasi maskulinna nyaéta Andrew.
  • Dina basa Perancis, anjeun bakal mendakan anjeunna dina nami André.
  • Dina basa Lituania, anjeun tiasa mendakannana salaku andrejus.
  • Dina basa Norwegia éta bakal ditulis dina cara anu sami sareng dina basa Latin: Andreas.
  • Tungtungna, dina basa Rusia anjeun gaduh salaku Andrej.

Kawéntar namina Andrea

Aya seueur awéwé anu ngagaduhan nami ieu; Ieu sababaraha hal anu paling penting:

  • Salah sahiji pamaén ténis paling kawéntar dina sajarah, Andre Agassi.
  • Penyanyi terkenal anu masih kénéh jumeneng Andy sareng Lucas.
  • Aktris anu kawéntar di Amérika: Andrea Anderson.

Kumaha Andrea?

Kapribadian awéwé ieu panginten rada lemah. Sareng alesan na nyaéta anjeun henteu teras-terasan tiasa ngungkulan halangan anu anjeun pendakan dina kahirupan anjeun. Utamana dina waktos-waktos éta dina sasih anjeun ngagaduhan haid. Waktos ieu, anjeunna malah leuwih rentan.

Patali sareng lingkungan damel, anu ngagaduhan Ngaran Andrea aranjeunna gaduh kakuatan konsentrasi anu pikaresepeun. Aranjeunna bakalan ngahontal tujuan anu diusulkeun ku bosna, atanapi ku jalma anu percanten ka aranjeunna. Anjeunna resep damel di séktor anu aya hubunganana sareng wisata atanapi katering (sareng anjeunna resep pisan sosialisasi sareng kreatif pisan). Anjeunna teras-terasan milari jalan pikeun révolusi dintenna ku ide anyar.

Sedengkeun pikeun pagawéan, jalma anu ngagaduhan ngaran Andrea meunang kakuatan hébat konsentrasi. Aranjeunna jalan kaluar pikeun ngahontal tujuan anu diusulkeun ku bosna atanapi ku nyalira, dina kasus éksékutip. Normal pikeun milarian anjeunna dina sektor pariwisata sareng katering, sabab anjeunna cukup hubungan sareng jalma sareng resep kreativitas. Anjeunna ngartos karentanan salaku cara ngadamel seni sareng kéngingkeun ideu énggal.

Sedengkeun pikeun kulawargana, anjeunna jalma anu hipu. Anjeunna sanggup ngajaga nyalira sareng ngalakukeun anu teu mungkin pikeun aranjeunna, bahkan masihan nyawana nyalira. Nalika aya anggota kulawarga anu sangsara, anjeunna nunjukkeun solidaritas sareng anjeunna, bakal aya di gigirna sareng nunjukkeun anjeunna dukungan sareng pangertian. Ngubaran babaturan anjeun sapertos kulawarga, utamina kusabab anjeun gaduh sakedik sareng anjeun ngahargaan aranjeunna. Nanging, dina cinta anjeunna henteu pati merhatoskeun sareng ieu tiasa ngajantenkeun hubungan dirina sangsara.

Salah sahiji masalah kapribadian dirina nyaéta anjeunna ngalamun pisan, sanaos dina nyalira anjeunna tumuh.

Kami terang yén tulisan ieu anu kami bahas hartosna Andrea Éta bakal parantos ngajelaskeun sadaya mamang anjeun. Upami anjeun hoyong terang nami anu sanés, anjeun tiasa ningali kana bagian tina ngaran dimimitian ku hurup A.


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

1 koméntar ngeunaan «Hartosna Andrea»

Ninggalkeun comment hiji