Hartosna Alberto

Hartosna Alberto

Alberto mangrupikeun nami lalaki anu ngagaduhan hartos pisan pikeun masarakat: pipikiranana panasaran pisan, sabab anjeunna selalu satengah antara anu alus sareng anu goréng. Anjeunna ngagaduhan kapribadian panengah antara polos sareng agrésif. Hayu urang nyarios yén pikiran anjeun normal, sanaos, gumantung kana kasempetan, skala na tiasa ka dua sisi. Upami anjeun resep kana nami ieu, kami nyarankeun anjeun teraskeun maca sadayana ngeunaan éta hartosna Alberto.

Naon hartosna nami Alberto?

Alberto miboga harti "Man who stand out with its nobility". Hal ieu mirip pisan sareng nami Samuel, nangtung pikeun bangsawanna sareng pikeun nyandak kahormatan dina urat na.

La Kapribadian Alberto hubungan sareng lalaki anu saé, jalma anu teu ngagaduhan masalah nunjukkeun rasa sayang na pikeun jalma anu anjeunna paling resep. Anjeun resep janten sareng jalma-jalma anu caket ka anjeun; dina waktos ayeuna nalika anjeunna lami anjeunna ngan ukur mimiti asa. Anjeunna resep nyéépkeun waktos dina grup, boh sareng kulawargana, atanapi sareng babaturanana. Ngubaran jalma kalayan ati-ati pisan; Abdi henteu pernah hoyong ngarugikeun integritas psikologis saha waé. Anjeun tiasa ambek sareng gaduh perdebatan, tapi henteu lami anjeun nyungkeun hapunten tina tingkah polah anjeun.

Di alam asih, Alberto Anjeun peryogi sababaraha rohangan pikeun nyegah hubungan janten teuing bosen. Anjeun kedah nyéépkeun waktos sareng réréncangan: upami anjeun nyéépkeun seueur waktos sareng pasangan anjeun, aranjeunna sigana bakal tungtungna ngabantah sareng hubungan anjeun bakal tungtungna tiis. Nanging, sesah pikeun anjeunna nyandak léngkah pikeun ngeureunkeun hubungan. Anjeunna terang kumaha anjeunna nganggo kecapna pikeun ngarayu sareng, dina waktos ayeuna anjeunna badé cicing sareng pasanganna, anjeunna masihan sadayana pikeun jalma sanés.

Dina tingkat padamelan, Alberto nyaéta jalma anu resep ngajar: anjeunna hoyong janten guru atanapi monitor. Anjeunna terang kumaha nanganan muridna kalayan hadé sareng ngajar aranjeunna pikeun mikir: anjeunna nuturkeun pedoman pendidikan anu mantep, tapi dina waktos anu sami anjeunna hoyong aranjeunna nyandak kasimpulan ku alesan sorangan. Anjeun hoyong murangkalih anjeun ageung ngajaga cara mikir sorangan, tanpa aya manipulasi luar.

Naon asal / étimologi nami Alberto?

Nami anu dipasihkeun ieu asalna tina basa Jermanik. Dina hubungan etimologi, ngaran ieu asalna tina Adalberto, nu, sakumaha urang dipedar di awal artikel, ditarjamahkeun salaku "Man kalayan brilliance jeung bangsawan".

Éta ngagaduhan dua santo, hiji nyaéta dina 15 Nopémber sareng anu sanésna tanggal 8 April.

Éta ogé ngagaduhan sababaraha diminutives: Albertín, Berto, Tito atanapi Albert.

Ogé, nami Alberto ngagaduhan variasi feminin sapertos Alberta atanapi Albertina.

Alberta dina basa séjén

Aya sababaraha variasi utama dina nami Alberta.

  • Dina Valencian éta bakal ditulis Albert.
  • Dina basa Inggris, Jerman sareng Perancis, cara nyeratna nyaéta Albert.
  • Dina basa Jerman, namina nyaéta Albrecht.
  • Dina basa Italia ditulis dina cara anu sami sareng dina basa Spanyol, Alberto.

Jalma anu dikenal ku ngaran Alberto

Mangtaun-taun, sagala rupa jalma anu ngagaduhan nami ieu parantos muncul anu parantos kasohor:

  • Élmuwan, sareng ahli fisika téoritis anu nyusun téori relativitas, Albert Einstein.
  • Panumpangna Counter Alberto.
  • Alberto Vazquez nyaéta panulis anu kawéntar.

Upami data ieu ngeunaan hartosna Alberto parantos dipikaresep ku anjeun, kami nyarankeun anjeun ogé ningali kana tautan ngaran kalayan hurup A.


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

2 Komentar ngeunaan «Harti Alberto»

  1. Jigana langkung seueur nami sapertos Arantxa, Domingo, sareng sajabana kedah muncul. Punten, kuring hoyong terang sapertos kumaha kapribadian Arantxa sabab kuring hoyong naros ka anjeunna.

    jawaban

Ninggalkeun comment hiji