Hartosna Adrian

Hartosna Adrian

Nami lalaki anu urang analisa dina kasempetan ieu bakal pikaresepeun pisan pikeun anjeun. Anjeunna pakait sareng kapribadian anu tenang, teu peduli sareng akur pisan sareng sadaya anggota rumah tangga. Adrian Anjeunna mangrupikeun jalmi anu ngagaduhan kasuksésan anu hébat dina padamelan kusabab kado kapamimpinan anu hébat. Tanpa ado deui, baca deui pikeun milarian terang perkawis ieu hartosna Adrián.

Naon hartosna nami Adrian?

Adrián tiasa ditarjamahkeun salaku "The Sailor Man", atawa "The lalaki caket dieu ti laut." Hartina, patali jeung hubungan alus, cordiality jeung sinkron.

Sareng éta Adrián mangrupikeun jalma anu tenang pisan. Sababaraha yakin yén anjeunna pasif, tapi teu aya anu langkung jauh, anjeunna parantos ngontrol sadayana anu anjeunna lakukeun, anjeunna ngan ukur henteu hoyong buru-buru. Anjeunna nyandak barang sakedik-sakedik, tapi pipikiranana henteu nyambung, éta masih aktip sepanjang waktos. Naon anu anjeun lakukeun salawasna ngagaduhan manpaat anu positip pikeun lingkungan anjeun sadayana.

Hartosna Adrian

Ngeunaan karyana, Adrián resep téknologi anyar. Kusabab kitu, kaseueuran padamelan na aya hubunganana sareng komputasi, anjeunna resep ngembangkeun aplikasi kanggo telepon sélulér, atanapi khusus kana nyiptakeun gim video. Anjeunna resep program sareng, ngemutan kamampuanana pikeun mingpin, anjeunna tiasa janten manajer anu saé khusus dina masalah ieu. Upami anjeun berhasil ngahontal jabatan penting, perusahaan henteu lirén ngembang.

Anjeunna resep maén olahraga, utamina anu ngagunakeun rakét. Anjeunna resep pisan maén tenis sareng dulur-dulurna; sahenteuna saminggu sakali. Anjeunna ogé resep pisan sato sareng ngaleupaskeun alam.

Dina pesawat asih, Adrián menonjol pikeun jalma anu satia, teu tiasa ambek kacuali dibéré alesan anu saé pikeun éta. Anjeunna jalma anu rada isin nalika pendak sareng awéwé ... Tapi, sajauh anjeunna terang anjeunna, anjeunna ngagaduhan seueur detil sareng dirina.

Sareng sareng kulawargana, Adrián bakalan hobi sareng sadaya anggota. Anjeunna resep hobi anu aya hubunganana sareng téknologi anyar, sareng anjeunna hoyong murangkalihna resep ogé.

Naon Asalna / étimologi Adrián?

Ngaran ditangtoskeun maskulin ieu ngagaduhan akar kuningan. Étimologi asalna tina istilah "Hadrianus", ku kulawarga Hadria anu kasohor.

Pangurangan anu paling populér di Adrián nyaéta Adri.

Ngarobih aya varian awéwé anu urang atos diajar dina blog ieu, Adriana.

Adrián dina basa séjén

Kalayan jalanna waktos, nami ieu diturunkeun dina seueur anu sanés:

  • Dina basa Inggris sareng basa Jerman éta bakal ditulis dina cara anu sami sareng dina basa Spanyol, teu paduli kana aksen, Adrian.
  • Dina basa Italia anjeun bakal mendakan namiAdriano.
  • Dina basa Perancis éta bakal ditulis Adrien.

Jalma anu kawéntar namina Adrián

  • Adrien brody, mangrupikeun aktor pilem anu mandiri sareng studio.
  • Ferran Adria, nyaéta koki suksés terkenal.
  • Adrian Gual nyaéta seniman anu ngahususkeun dina ngalukis.
  • Kaisar Publius Elio Adriano.

Ieu sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan anjeunna hartosna Adrian. Éta moal menyakiti upami éta ogé dilakukeun nyaéta ningali kana tautan tina ngaran anu dimimitian ku A.


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

2 koméntar ngeunaan «Hartosna Adrian»

Ninggalkeun comment hiji