Hartosna Elizabeth

Dina sababaraha waktos, upami mendakan nami dina basa Spanyol pikeun putra, urang langkung resep bet ka lalaki dina basa séjén. Sareng aya seueur variasi upami urang ngalakukeun cara kieu. Di dieu urang bakal ngajarkeun anjeun sadayana ngeunaan anjeunna hartosna nami Elizabeth.

Naon hartosna nami Elizabeth?

Harti ngaran Elizabeth nyaéta "Awéwé anu ku Allah masihan pitulung-Na", atanapi "Awéwé Ilahi anu dirojong ku Allah".

Naon asal na étimologi?

El Asal usul Elizabeth Éta ngagaduhan akar dina basa Ibrani, tapi nami na asalna tina basa Inggris.

Aya seueur variasi nami, sapertos Eli, diminutive, atanapi Elita, nickname na.

Ahli nyarios yén étimologi Elizabeth asalna tina ketuhanan, langsung ti Gusti.

Kumaha kapribadian Elizabeth?

Elizabeth Anjeunna jalma anu dicirikeun ku tenang pisan. Mojang ieu bakal peryogi dukungan ti jalma anu caket ka lingkunganana; Henteu hésé pikeun anjeunna pikeun nganyatakeun naon anu dirasa, upami aya anu leungit ti batur, anjeunna bakal datang pikeun nyungkeun éta. Sacara umum, lingkungan anjeun ngahargaan anjeun sareng bakal salawasna masihan anjeun perhatosan anu anjeun peryogikeun.

Dina tingkat padamelan, Élisabés raket pisan sareng dapur. Anjeun hoyong milarian profési anu aya hubunganana sareng gastronomi. Anjeunna tiasa janten tukang roti, pelayan, masak profesional, reporter. Anjeunna jalma anu kreatif pisan sareng teras-terasan nyobian milari jalan pikeun ningkatkeun karyana ku kado na; Anjeunna pangusaha. Anjeunna ogé ngagaduhan kapasitas pikeun bakti diri kana dunya desain grafis, atanapi kana sababaraha karya anu aya hubunganana sareng seni.

Patali sareng hubungan cinta, éta hartosna nami Elizabeth aya hubunganana sareng mamang. Hésé pikeun anjeun pikeun terang upami pasangan anu anjeun sareng nyaéta cinta hirup anjeun. Ieu tiasa nyababkeun anjeun gaduh seueur mamang sareng nyababkeun jalma sanés mundur. Nanging, nalika anjeun tungtungna bérés sareng ideu anjeun, sadaya masalah ieu bakal musna (anu sanés nyatakeun yén anjeun henteu kedah istirahat unggal-unggal).

Ngeunaan hubungan sareng kulawargana, watekna rada kuat tibatan bapakna. Anjeunna resep pisan serius sahingga murangkalihna tiasa neraskeun jalan anu ditetepkeun. Anjeunna paduli yén aranjeunna tumuh lempeng sareng teguh.

Elizabeth dina basa séjén

Urang tiasa mendakan seueur variasi basa, sapertos kieu:

  • Dina basa Spanyol bakal ditulis Isabel.
  • Dina basa Inggris, urang bakal terang éta salaku Elisabeth.
  • Dina basa Jerman urang bakal mendakan éta kalayan nami Isabella.
  • Dina basa Itali éta bakal ditulis salaku Isabella o Elisabetta.
  • Akhirna, di Perancis nami na Isabelle.

Jalma-jalma anu kawéntar namina Elisabeth

Aya seueur jalma anu parantos kasohor ku nami anu khusus pisan ieu:

  • Elisabeth taylor saurang aktris Hollywood anu kawéntar.
  • Ratu Inggris, Elizabeth II, sareng indungna, Elizabeth i.
  • Elizabeth Hurley Model anu ogé parantos debut salaku aktris mangrupikeun saurang anu luar biasa.
  • Elizabeth Gillies anjeunna aktris anu suksés pisan

Inpo ieu bakal ngabantosan anjeun pikeun terang langkung seueur ngeunaan hartosna Elizabeth. Teras kuring nyarankeun anjeun ngalebetkeun tautan ngaran dimimitian ku E..


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

7 Komentar ngeunaan «Hartosna Elizabeth»

  1. Hatur nuhun pikeun tulisan anu pikaresepeun sapertos anu aya hubunganana sareng nami kuring sareng kapribadian kuring, éta leres-leres leres.

    jawaban
  2. Kuring teu kungsi panasaran ningali harti ngaran kuring; Kuring ngahargaan pangaweruh kuring dipikacinta eta hatur nuhun?

    jawaban

Ninggalkeun comment hiji