Hartina Diana

Hartina Diana

Aya nami anu aya hubunganna sareng kahadean, kalayan terang kumaha jantenna, kalayan raos anu saé, sareng ku seueur hal-hal anu saé. Salaku tambahan, éta ngagaduhan sejarah agama anu euyeub di tukangeunana: enya, urang ngobrol ngeunaan hartosna nami Diana.

Naon hartosna nami Diana?

Ngaran ieu pohara penting, sabab bisa ditarjamahkeun jadi "Awéwé kalawan kajelasan", "Awéwé anu ngabogaan aspék sawarga", atawa malah "Ilahi Woman".

Naon asal atanapi étimologi Diana?

Ngartos teh Asal usulna urang kedah ngumbara ka Abad Pertengahan, sabab éta asalna tina basa Latin. Seueur kolot mutuskeun pikeun masihan putrina ngaran ieu supaya aranjeunna tiasa neraskeun tradisi.

 Diana dina basa anu sanés

Sanaos nami ieu ngagaduhan sejarah anu kaya di tukangeunana, éta ditulis dina cara anu sami dina basa anu béda. Henteu janten masalah upami urang nyarios basa Spanyol, Jérman, Rusia, Inggris atanapi Perancis, kumargi Diana ogé ditulis.

Sanaos sajarah anu panjang sareng kawéntar anu dipikagaduh mangabad-abad, nami ieu dieja sami dina basa anu panglobana dianggo. Dina basa Spanyol, ogé dina basa Rusia, Jérman, Perancis atanapi Inggris, éta ditulis Diana.

Jalma-jalma kasohor ku ngaran Diana

Aya seueur awéwé anu parantos kasohor ku nami ieu, sapertos anu kami nyorot di handap:

  • Diana ross nyaéta penyanyi populér.
  • Awéwé ahli sanésna dina dunya musik nyaéta Diana Navarro Ocaña.
  • Dina bidang puisi, anjeun panginten parantos maca Diana Bellesi.
  • Hiji karakter  Diana ti Wales anu pupus taun 1927

Kapribadian Diana

La Kapribadian Diana nuduhkeun ka awéwé anu bersosialisasi sareng dulur. Anjeunna ngagaduhan pesona anu ngabagéakeun sareng nunjukkeun kaasih pikeun jalma anu pang caketna di bunderan na. Anjeunna resep ngaraos raoseun dina sagala rupa kaayaan.

Kami ogé nyarios ngeunaan awéwé spontan. Dina tingkat padamelan, anjeun panginten ngaraos kedah robih padamelan tanpa mikir dua kali. Éta tiasa didamel pikeun ampir sektor naon waé, janten anjeun tiasa ningali éta damel boh dapur sup sareng bank. Salaku tambahan, anjeunna ogé resep pisan kana élmu atanapi sajarah. Anjeunna tiasa adaptasi sareng padamelan naon waé anu tiasa masihan anjeunna kasempetan kanggo ngembangkeun di tingkat propésional.

Dina bidang cinta, anjeunna awéwé anu dipikacinta ku pasanganna. Anjeunna bakal salawasna ngahargaan lalaki atanapi awéwé anu aya sareng anjeunna, kumargi kasatiaan mangrupikeun ciri utama na. Henteu masalah naon anu anjeun kedah nyanghareupan, kami bakal nyobian ngungkulan éta gancang-gancang. Anjeunna resep ngupingkeun sareng ngajukeun solusi. Dina nalika aya percanggahan anu utama, Diana bakal tiasa adaptasi pikeun ngarengsekeun masalah sakumaha gancang-gancang. Anjeunna resep pisan ngagaduhan réréncangan sakitar nyaritakeun ngeunaan masalahna.

Akhirna, sareng anu aya hubunganana sareng kulawargana, anjeunna ngagaduhan kapribadian anu nyegah anjeunna ngagaduhan masalah, utamina nalika murangkalihna nonoman. Anjeunna terang kumaha ngadidik aranjeunna supados aranjeunna nyalira nyimpulkeun yén aranjeunna parantos ngalakukeun kasalahan sareng menerkeun dirina sorangan. Éta ngabantosan aranjeunna déwasa ngartos kahirupan.

Ieu sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan anjeunna hartosna Diana. Dina garis ieu anjeun tiasa diajar langkung seueur ngeunaan ngaran anu dimimitian ku hurup D.


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

Ninggalkeun comment hiji