Ngaran mojang geulis sareng aslina

Ngaran mojang geulis sareng aslina

Upami anjeun ngarepkeun mojang, pasti anjeun parantos mikirkeun nami anu bakal dipiboga ku anjeunna. Aya seueur pisan, sareng seueur anu saé pisan yén nyandak kaputusan henteu gampang pisan. Kituna, kuring ngajukeun daptar ieu ngaran budak awéwé geulis sahingga anjeun tiasa mutuskeun.

Milih nami sanés hal anu tiasa dilakukeun sapeupeuting: henteu ngan ukur indung sareng bapak kedah resep, tapi anjeun kedah émut yén mojang éta bakal ngagem éta sapanjang hirupna. Beuki seueur rupa-rupa anu anjeun kedah pilih, langkung saé: janten, dina garis-garis ieu anjeun gaduh daptar panjang nami gadis anu langkung umum, aheng, modern, anu janten trend, anu asalna ti nagara sanés. Janten bakal langkung gampang pikeun nyandak kaputusan

Upami anjeun ngarepkeun budak lalaki, teras langsung pencét dina bagian tina ngaran budak lalaki.

Ngaran mojang imut

ngaran mojang geulis

Kuring ngamimitian ku ngabagi ieu ngaran anu geulis sareng asli pikeun budak awéwé: 

  • Abril
  • ADELE
  • Adelaide
  • Adriana
  • Agatha
  • Aida
  • Ainhoa
  • teu acan
  • Alana
  • Alba
  • Bungah
  • Alicia
  • almudena
  • Amber
  • Amelia
  • anabel
  • anais
  • Andrea
  • Malaikat
  • araceli
  • Ariadne
  • kabita
  • Azucena
  • Babari
  • Beatriz
  • begona
  • Belen
  • Berenice
  • Bernadette
  • Bertha
  • Blanca
  • Brenda
  • Camila
  • Cara
  • Carla
  • Carlota
  • Carmen
  • Carolina
  • Cassandra
  • Katerina / Catherine
  • Cecilia
  • Celia
  • Cik
  • Cynthia
  • Clara
  • Claudia
  • Cristina
  • Dana
  • Daniela
  • Deborah
  • Diana
  • Elena / Héléna
  • Elisa
  • Emilia
  • Emma
  • Erika
  • Esmeralda
  • Stephanie
  • Hudang
  • éster
  • Eva
  • Fatima
  • Francisca
  • Gabriela
  • gaia
  • Gala
  • Permata
  • Kajadian
  • Gloria
  • Greta
  • Guadalupe
  • Ingrid
  • Imma
  • Irati
  • iris
  • Isabel
  • Isabella
  • Itziar
  • Yvette
  • Jessica
  • Joana
  • Julia
  • Karen
  • barina
  • Lara
  • Larissa
  • Laura
  • Leire (atanapi Leyre)
  • Leonor
  • Kebat
  • Lidia
  • Lola
  • Lorena
  • Lourdes
  • Lusia
  • Luisa
  • Manuela
  • María
  • palabuhan leutik keur parahu pelesiran
  • marten
  • Matilda
  • Melisa
  • barang dagangan
  • meritxell
  • mujijat
  • Miranda
  • Mireya (atanapi Mireia)
  • Miriam
  • Monica
  • Natacha
  • Natalia
  • naira
  • Nerea
  • Maling (atanapi Neus)
  • Naomi
  • nuria
  • Olga
  • Olivia
  • Paloma
  • Pamela
  • Paula
  • Paulina
  • Penelope
  • Peppa
  • pilar
  • Raquel
  • Rebeca
  • Regina
  • remi
  • Romina
  • Rosa
  • Rosario
  • Roser
  • Ratih
  • Sabrina
  • Salome
  • Sandra
  • Sara
  • Gamas
  • silwana
  • Silvia
  • Sofia
  • Sol
  • Soledad
  • Sonia
  • Susana
  • Tania
  • Tatiana
  • Telma
  • Teresa
  • Triana
  • Trini
  • Ursula
  • Uxia
  • Valentina
  • Valeria
  • Vanessa
  • Vera
  • Veronica
  • Victoria
  • Virginia
  • Viviana
  • Yolanda
  • zaida
  • Zoe
  • zulema

Naha anjeun henteu acan mutuskeun naon waé nami awéwé, atanapi henteu aya anu parantos mendakan aslina?

Meureun anjeun milari ngaran pondok pikeun budak awéwé? Atanapi anu langkung asli?

Anjeun panginten kedah ningalian nami-nami budak awéwé tina basa anu sanés (sapertos anu asalna tina basa Arab atanapi Inggris).

Daptar ieu kalebet sababaraha nami anu langkung aheng.

  • Agatha
  • ailcia
  • Aina
  • Amanda
  • Perlindungan
  • Ana
  • Anastasia
  • Angela
  • Bea
  • Concepción
  • Daphne
  • Danae
  • Delia
  • Ésperanza
  • Fabiola
  • Fernanda
  • Agnes
  • Irene
  • Lea
  • Leticia
  • Lucy
  • Magda
  • Margarita
  • Mercé
  • Mercedes
  • naira
  • Noelia
  • Norma
  • Olympia
  • Patricia
  • Reyes
  • Rita
  • Embun-embunan
  • Samanta
  • Yasmina
  • Zaira

Daptar nami budak awéwé teu biasa

ngaran modéren pikeun budak awéwé

Ngaran budak awéwé di handap ieu rada teu biasa, jarang, sareng gaduh komponén aheng anu ngajantenkeunana teu tahan. Anjeun pasti bakal mutuskeun pikeun aranjeunna:

  • Agnes
  • Alaia
  • Amaia (atanapi Amaya)
  • amanita
  • Candela
  • Chantal
  • corina
  • Kahayangna
  • Dulce
  • Elizabeth
  • Elvira
  • Estrella
  • Fernanda
  • frida
  • Sampah
  • Genevieve
  • Gisela
  • lungguh
  • Guadalupe
  • idara
  • Indira
  • Jennifer
  • Judith
  • barina
  • liliana
  • lisset
  • Livia
  • Loreto
  • Magali
  • Mara
  • Mertxe
  • Mertxe
  • Minerva
  • Natividad
  • Nasaret
  • nekane
  • Ondine
  • Priscila
  • Romina
  • rosaura
  • Keel
  • Soraya
  • ximena
  • Yesenia
  • Ylenia
  • zaida

Ngaran pikeun budak awéwé anu parantos trend di taun 2020

orok awéwé

Anjeun ogé tiasa pikaresepeun pikeun ningali nami budak awéwé pang populerna di 2018.

  • Alba. Ngaran ieu asalna langsung tina kecap Latin albus, tiasa narjamahkeun salaku "subuh".
  • Claudia. Ngaran anu geulis pisan sareng seueur sajarah, sareng dipikaterang yén éta parantos dianggo di Roma Kuno. Asalna tina istilah Latin claudierē.
  • Permata. Éta tiasa dikirangan janten "berharga" sareng éta mangrupikeun nami anu asalna tina basa Latin
  • Amaya. Ngaran populér pisan anu asalna tina Euskera sareng anu hartosna "akhir".
  • Martina. Ngaran langka pisan pikeun budak awéwé, anu ditarjamahkeun salaku Woman dédikasina ka Mars.
  • Carla. Ngaran ieu pikeun awéwé asalna tina basa Jérman sareng aya hubunganana sareng kasuksesan.
  • María. Ngaran anu asalna tina basa Ibrani sareng hartosna "jalma anu pernah nyerah." Ngaran ieu umum pisan; nyatana, éta dianggap salah sahiji anu paling umum. Pasti anjeun parantos gaduh kana daptar ngaran mungkin pikeun awéwé.
  • Isabel. Éta ogé nami anu kawéntar anu anjeun tiasa bet. Éta hartosna "Asih ka Gusti" sareng, dina cara anu sami "Maria" ogé asalna tina basa Ibrani.
  • marten. Éta ngagaduhan akar dina basa Ibrani sareng ditarjamahkeun jadi dama
  • Valeria. Ngaran anu parantos modis deui dina sababaraha waktos ayeuna. Harti anu paling akurat nyaéta "Anjeunna anu resep kasihatan." Éta akar tina kuningan
  • Gala. Éta asalna tina istilah Gaul sareng hartosna na nyaéta "karuhun".
  • Laura. Kecap anu asalna tina basa Latin sareng hartosna suksés.
  • aitana (Ngaran pakait sareng Bumi)
  • Celia (sawarga)
  • Valentina (Nunjukkeun awéwé kalayan seueur karep.)
  • Abril (ngamimitian)
  • naira (Ngaran pakait sareng Alam)
  • Kebat (nostalgia, kasedih, kagoyang émosi)
  • Emma (dikaitkeun sareng cara mahluk anu teu tiasa dirobih.)
  • Lucy (Lahir subuh)
  • Irene (Damai, harepan sareng harmoni)
  • Elena (Nami mojang aya hubunganana sareng ayana cahaya dina nami)

Ngaran Alkitab pikeun awéwé

ngaran budak awéwé teu biasa

Alkitab ogé tiasa ngabantosan urang pikeun ideu pikeun milih nami awéwé anu cocog pikeun putri urang.

Ngaran-ngaran Alkitab umumna paling dipikaresep. Seueur nami anu aya di sakitar urang parantos gaduh asal usul dina Kitab Suci, janten moal ngareuwaskeun terang saha waé ti aranjeunna. Kami parantos nyusun kompilasi supados anjeun tiasa milih anu paling anjeun resep.

Ieu sababaraha pilihan kuring.

  • Sara. Sarah nyaéta pamajikan Ibrahim. Salaku panasaran, anjeunna ngandung budak dina yuswa 90 taun, sareng mangrupikeun salah sahiji awéwé munggaran anu sanggup ngalakukeun éta.
  • María. Salah sahiji tokoh anu paling penting dina Alkitab. Nyandang nami Mary penting pisan pikeun panyembah.
  • Ruth. Éta ogé nami anu penting pisan sabab buku dina Kitab Suci disebat kitu. Éta ditarjamahkeun salaku pasangan sareng aya hubunganana sareng karakter anu dipikaresep.
  • Naomi. Ngaran ieu aya hubunganana sareng "kahadéan." Naomi nyaéta indung mertua Rut.
  • Abiga. Peran na dina Alkitab ogé penting; Anjeunna pamajikan Nabal, saurang lalaki anu henteu pisan ngubaran anjeunna. Nanging, engké anjeunna bakal nikah sareng Raja Daud, kaasihna anu hébat. Kecap "Abigail" ditarjamahkeun jadi "Kabagjaan jalma anu masihan kahirupan kuring."
  • Salome. Salomé mangrupikeun nami anu tiasa hartosna "anu tanpa cacat." Sapanjang Alkitab kami tiasa ningali nami ieu dina sababaraha karakter.
  • Eva. Hawa mangrupikeun awéwé munggaran anu aya di Bumi, pamajikan Adam sareng indung Kain sareng Habel. Anjeunna dipertanggungjawabkeun pikeun kagoda ku oray sareng pemicu pikeun lalaki diusir ti Taman Éden.
  • Dara. Éta hartosna "hikmah."
  • Kajadian. Nami "Kajadian" ogé mangrupikeun nami Injil anu penting pisan. Éta buku anu ngajelaskeun kumaha mimiti Kristen. Kusabab kitu, éta tiasa ditarjamahkeun salaku "Mimiti hal-hal."
  • Sarai: hartosna "awéwé mulya". Kapribadianna sedeng sareng dipercaya, aranjeunna jalma anu paduli sareng aranjeunna suksés kalayan sagala rupa anu badé dilakukeun.
  • Ana: hartosna "pinuh rahmat sareng welas asih." Kapribadianana marahmay pisan, kréatip sareng sénsitip.
  • samara: hartosna "dijaga tina Gusti." Aranjeunna jalma anu dédikasi pisan sareng impian, atlit sareng ati-ati pisan ngeunaan penampilan fisikna.
  • Miriam: hartosna "anu murag asih ka Gusti." Aranjeunna jalma caket pisan ka jalma anu dipikacinta. Aranjeunna resep pisan ka diri sorangan sareng resep tapa pikeun milarian kasaimbangan.
  • Lucy: hartosna "cahaya". Aranjeunna jalma anu gaduh cahaya sorangan, isin sareng ditangtayungan. Aranjeunna ngajaga magnetisme anu hébat ka anu sanés.
  • Eva: gaduh asal usulna salaku awéwé munggaran dina sajarah. Éta hartosna "sumber kahirupan" atanapi "jalma anu masihan kahirupan." Kapribadianana pisan feminin, anjeunna resep macét sareng ngaraos geulis pisan.
  • Deborah: hartosna "awéwé gelut". Kapribadianana hina pisan sareng kuat watekna. Anjeunna resep karya komunikasi sareng ngagaduhan seueur rerencangan.
  • Dina: hartosna "dihukum". Anjeunna ngagaduhan kapribadian anu kuat, energetik sareng mandiri, sareng sifat batin anu hébat.
  • Elena: hartosna "cahaya" atanapi "awéwé panonpoé". Anjeunna awéwé olahraga, anjeunna ngorbankeun dirina pikeun babaturanana sareng ngalaksanakeun kawajibanna.
  • azura: hartosna "langit biru". Aranjeunna jalma anu ngaguar kapercayaan sareng ngarencanakeun proyekna dina urutan anu hadé.
  • Athaliah: hartosna "anu mulya". Kapribadianana kreatif pisan, berwibawa dina karyana, tapi rada mentingkeun cinta.

Di dieu anjeun ogé tiasa mendakan ngaran mojang injil.

Ngaran budak awéwé anu aheng sareng inovatif

Upami anjeun peryogi pilihan sanés, ieu daptar anu sanés ngaran pikeun budak awéwé aheng tiasa dipikaresep ku anjeun:

  • Abigail
  • Abril
  • Ada
  • Aprika
  • Ainara
  • aitana
  • Alma
  • Amalia
  • anahí
  • Ariel
  • arlet
  • Aroa
  • Celeste
  • Cloe
  • edurne
  • Elba
  • Emily
  • kabungahan
  • Fiona
  • Irina
  • Isla
  • Kiara
  • Laia
  • Luna
  • Maia
  • Mailen
  • Malena
  • Marlene
  • Martina
  • Melania
  • Mia
  • Michaela
  • Mila
  • Nadia
  • Naomi
  • Nina
  • Noa (atanapi Nuh)
  • Nora
  • olaia
  • Paola
  • Petra
  • Vega
  • Violet
  • Yaiza

Émut yén ngaran diwangun ku sababaraha kecap Aranjeunna henteu kasohor sapertos jaman baheula.

Ngaran budak awéwé aslina

Ngaran awéwé

Upami ideu anjeun pikeun milarian nami anu béda, modéren sareng aslina, anjeun tiasa ningali daptar proposal kami. Éta mangrupikeun nami anu kapilih pikeun putri anjeun kalayan asih pisan sareng seueur diantarana mimiti nyetél tren. Anu mana anu anjeun pikaresep?

  • Aina: hartosna "rahmat", "welas asih". Anjeunna mangrupikeun jalma anu bakal masihan dirina ka jalma anu dipikacinta, kusabab kacintaanna tulus pisan, tapi bakal hésé pikeun anjeunna pikeun ngahampura upami aranjeunna ngahianat ka anjeunna.
  • ibbie: hartosna janten "janji Gusti". Anjeunna émosional pisan sareng kaluar sareng ngadamel proyék masing-masing.
  • Arya: hartosna na "hébat, mulya tur loba". Aranjeunna jalma anu milarian bebeneran sareng benci kabohongan, kalayan haté ageung sareng dalit pisan.
  • Gala: ngarujuk ka anu dilahirkeun di Gaul. Aranjeunna jalma anu émosional, bageur sareng lucu pisan.
  • Agnes: hartosna "murni sareng suci". Aranjeunna bagja pisan, jalma asih tur romantis.
  • Kebat: hartosna "pagawé", "melankolik". Kapribadianna kuat pisan sareng calakan, aranjeunna rajin pisan sareng enerjik.
  • Alexia: hartosna "bek". Aranjeunna jalma anu jijil sareng nekad, sareng bakat pikeun politik.
  • afra: tina basa Latin "Afrika". Aranjeunna jalma anu ngagaduhan karep pikeun proyék-proyék sareng asli pisan.
  • Enara: hartosna "ngelek". Aranjeunna jalma anu teguh sareng tekad, kalayan harmoni anu hébat, tengtrem sareng cinta anu hébat.
  • Yvette: hartosna "tangkal yew". Anjeunna jalma anu ngalamun sareng rada kuciwa, kalayan ayunan ayunan.

Ngaran mojang Spanyol

Naha anjeun milari nami Spanyol pikeun awéwé? Kami ngagaduhan pilihan anu paling saé kalayan hartos nyalira supados orok anjeun tiasa ngagaduhan anu pangsaéna. Di dieu kami nawiskeun daptar pikeun anjeun tiasa mendakan anu paling cocog sareng kapribadian anjeun, tong ngantosan maca mana anu anjeun paling resep!

  • Alba: hartosna "ngahudangkeun Gusti". Kapribadianna pikaresepeun sareng leueur tapi hese pikeun anjeunna pikeun ngungkulan masalah anu kajantenan.
  • Olivia: hartosna · anu ngajaga katengtreman ”. Aranjeunna jalma anu émosional pisan, marahmay sareng bageur.
  • Luna: hartosna na "indah sapertos bulan". Aranjeunna jalma anu wani pisan, giat sareng terbuka pikeun kahirupan.
  • Julia: hartosna "pinuh ku nonoman." Kapribadianna bageur pisan sareng marahmay, aranjeunna lucu pisan sareng open-minded.
  • Carla: hartosna "awéwé kuat". Aranjeunna jalma kalem pisan sareng aranjeunna resep nyalira ngeunteung kana hal-hal anyar.
  • Martina: hartosna "suci atanapi aya hubunganana sareng déwa Mars". Aranjeunna jalma anu tumaninah sareng bakti ka murangkalihna.
  • Emma: hartosna "ampuh", "hébat". Aranjeunna merangan jalma, kalayan kapasitas anu hébat pikeun pangorbanan.
  • Lola: hartosna "sedih" atanapi "anguish". Aranjeunna jalma anu watekna hébat, aranjeunna henteu ngaku négatip sareng aranjeunna resep janten otoriter.
  • Candela: hartosna "anu nyinaran". Aranjeunna jalma anu gaduh karep hébat, aranjeunna resep nyalira sareng ngarasa santai.
  • Valentina: hartosna "wani". Kapribadianana gagah, satia sareng satia.
  • ADELE: hartosna "anu asalna mulya". Aranjeunna jalma anu nungtut, aktip sareng mandiri pisan.

Ngaran mojang Itali

Ti Italia datang seueur nami aslina pikeun budak awéwé, sapertos kieu:

  • Annetta (jujur ​​sareng welas asih)
  • Delilah (ngagaduhan bebeneran)
  • Viola (Violet)
  • Leandra (denok)
  • Francesca (Awéwé pinter)
  • Carlisle (pelindung masarakat)
  • Luisella (bajoang gagah)
  • Bianca (luhung)
  • Allegra (bagja)
  • Elisabetta (janji Gusti)
  • Carola (gagah)
  • Vita (ngora)
  • Alessandra (bek). Varian sanésna nyaéta Alessia.
  • Grazia (saé)
  • Giovanna (rahmat Gusti)
  • Antonella (geulis sapertos kembang)
  • Paolina (leutik)
  • Giorgia (patani)
  • Simona (Ka saha Gusti merhatoskeun)
  • Giulia (mantap sapertos tangkal)

Ngaran mojang Inggris

ngaran mojang

Kami terang yén milih nami pikeun mojang anjeun sanés tugas anu gampang. Aya seueur nami anu saé sareng ieu anu kami nawiskeun ku anjeun dina basa Inggris pastina anjeun parantos ngupingkeunana, sabab éta masih saalit sareng aslina sapertos anu sanés. Seueur kolot parantos milih milarian jinis-jinis nami ieu, sabab kami resep pisan sora na.

  • Amelie: hartosna "awéwé energetik sareng aktif. Éta mangrupikeun padamel anu ati-ati pisan, pangusaha kalayan dedikasi hébat. Anjeun paduli pisan ngeunaan karaharjaan batur.
  • Adele: éta asalna tina Jérman sareng hartosna "mulya", "cahaya". Anjeunna jalma anu perencanaan pisan pikeun kahareupna, kalayan hoyong pisan ngamimitian proyek.
  • Blake: asal na asalna tina sababaraha ngaran kulawarga Inggris. Éta hartosna "bodas", "bulak". Aranjeunna jalma anu tenang sareng bageur anu ngagedurkeun kabagjaannana.
  • peremen: nami asal Inggris anu hartosna "sweet" atanapi "caramel". Aranjeunna jalma anu dipandu ku intuisi na, aranjeunna resep ilubiung sareng komunikasi sareng anu sanés.
  • jelaskeun: asal na tina basa Latin sareng hartosna "jelas" sareng "caang". Kapribadianna bageur pisan, mereun parobahan sareng transformasi, nuturkeun intuisi na.
  • Daisy: asal muasalna tina kembang sareng hartosna "daisy". Aranjeunna jalma anu milarian kasaimbangan sareng mendakan éta berkat rendah haté sareng katahananana.
  • Dana: asal na bahasa Ibrani sareng éta ti déwi kasuburan. Aranjeunna jalma anu kakuatan sareng didamel pikeun merangan, aranjeunna resep barang sareng artos.
  • Diane: asal usulna bahasa Yunani sareng maranehna jalma anu handap asor sareng ngalamun pisan.
  • Ella: hartosna "jeng", "anu mulya". Kapribadianna bageur pisan sareng ku hadiah jalma anu hadé, aranjeunna membela kabébasan sareng kaadilan.
  • Evelyn: dina basa Latin hartosna "manuk" sanaos hartosna "awéwé anu tuang". Aranjeunna jalma anu romantis, mulya sareng ramah anu resep caang dina padamelan.
  • jade: hartosna "saageung permata". Aranjeunna jalma anu calakan pisan, dipikacinta pisan ku babaturanana, pemimpi sareng pengusaha.
  • Suki: hartosna "dipikacinta". Kapribadianana kuat ku dorongan pikeun ngahontal tujuan anu hébat.
  • Zoe: hartosna "kahirupan". Kapribadianna bageur sareng aranjeunna jalma anu aktip pisan sareng optimis.

Anjeun tiasa ogé bet Ngaran Inggris pikeun budak awéwé: 

  • Bridget (dihargaan)
  • Hana (awéwé untung)
  • Sheila (lahir di sorga)
  • Lilly (Gusti ngadangukeun anjeun)
  • Chelsea (laut)
  • Haley (padang rumput hejo)
  • Nicole (kameunangan sadayana)
  • Penny (jalma anu dangdan saé)
  • Ashley (dilahirkeun deui)
  • Rahmat (saé)
  • Sophie (elmuna)
  • Phoebe (cahayana)
  • Rachel (sato Gusti)
  • Erin (kasuburan)
  • Natalie (dinten Yesus Kristus sumping ka dunya)
  • Katherine (atanapi Kate)
  • Aaliyah (luhur)

Upami anjeun hoyong pandangan anu sanés, tulisan ieu tiasa ngabantosan anjeun:

http://www.youtube.com/watch?v=MECLUzNzTJI

Kuring miharep daptar ieu tina Ngaran awéwé parantos dipikaresep ku anjeun. Anjeun ogé tiasa ningali kana tautan ieu ngaran awéwé pikeun ngagaduhan langkung seueur.


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

Ninggalkeun comment hiji