Ngaran Italia pikeun awéwé sareng lalaki

Ngaran Italia pikeun awéwé sareng lalaki

Seueur jalma milih ngagunakeun nami dina basa sanés nalika milih nami kanggo orokna di jalan. Salah sahiji bahasa pilihan nalika mutuskeun namina nyaéta basa Itali. Upami dina waktos anu singget anjeun bakal janten kolot sareng anjeun henteu acan milih éta nami ti budak leutik anjeun atanapi budak awéwé anjeun, didieu kami ngantunkeun anjeun daptar sareng pilihan anu pangsaéna ngaran Italia aslina tur éndah sareng hartos masing-masing.

Upami anjeun turun anjeun bakal mendakan sadaya pilihan anu parantos kami laksanakeun 500 nami Itali pikeun budak lalaki jeung awéwé. Seueur diantara aranjeunna kuno, aya anu modéren sareng aya anu langka, malahan aya ogé anu gangster! Di sisi anu sanésna, kami ogé bakal nyaritakeun asal muasal tina nami-nami ieu sareng hartosna, sabab étimologi na tiasa janten konci dina kaputusan akhir nami.

Langkung seueur nami Italia pikeun awéwé sareng lalaki

Ngaran Itali pikeun lalaki atanapi lalaki

Mimiti urang badé bagikeun ka anjeun ide-ide nami lalaki anu urang teraskeun pikeun awéwé. Bisi anjeun buka gaduh orok lalakiDi dieu di handap ieu anjeun ngagaduhan daptar lengkep sadaya nami anu sayogi anu anjeun gaduh nalika milih nami anu bakal dibabawa anak anjeun sapanjang hirupna.

Ti A dugi ka J

  • Alessio
  • Emiliano
  • Benedetto
  • Andrea
  • Filippo
  • gabriello
  • Alessandro
  • Giovanni
  • Florenzo
  • James
  • Angelo
  • Corbin
  • Bardo
  • Flavio, anu hartosna "lalaki kalayan rambut hampang"
  • Aristoteles
  • Hector
  • Awét
  • Satia
  • Beppo
  • elm
  • giraldo
  • jamino
  • Arnaldo, anu hartosna "pangaruh."
  • emas
  • Gabrielle
  • Anjeun
  • Camillo
  • Ambrose
  • Edgardo
  • amandus
  • Grimaldo
  • Gustino
  • Anastasius
  • Giocobo
  • Isolok
  • jessopo
  • jace
  • Hugolino
  • Adriano, hartosna "kuat."
  • Giacinto
  • gioele
  • Donatello
  • Amos
  • fiorello
  • Kosomo
  • Galileo
  • Davide
  • Giordano
  • Arno
  • Bernardo
  • Habel
  • gabin
  • Ingo
  • Ivan
  • Jago
  • fulk
  • Bartholomew
  • Gioaccino
  • emmono
  • eboni
  • Abelardo
  • Agostino
  • franko
  • Armando
  • Ibrahim
  • Cornelio
  • Kembar
  • agustina
  • Gaspar
  • Ignacio
  • Figaro
  • Bau
  • Fortunato
  • Alexander
  • berang-berang
  • Enrico
  • iago
  • Eiros
  • rahayu
  • Emanuel
  • Drystane
  • giovacchino
  • Federigo
  • Anthony
  • Adambert
  • Donnan
  • Erbert
  • Ngabahekeun
  • Injil
  • coél
  • Gael
  • Armand
  • Doménico
  • Blaise
  • disimpen
  • Kopiian
  • Fabian
  • damien
  • Cicero
  • Edoardo
  • Garibaldo
  • dillono
  • Gregory
  • Dayno
  • Cesare
  • Iacovo
  • Gioliano
  • cirillo
  • dallano
  • NASPAH
  • Gennaro
  • Cosimo
  • Ferdinand
  • elgaro
  • Giorgio
  • Demokrat
  • Wilujeng sumping
  • Evan
  • Gianni
  • gamalalielo
  • Alonzo
  • Horatio
  • Fabian
  • dermato
  • Bento
  • Cecil
  • Gaetano
  • Gugielmo
  • baptiso
  • Ohi
  • Giuseppe
  • guludug
  • Claudio
  • branco
  • Hadrian
  • Callisto
  • Dustin
  • Ésmond
  • Alfonso
  • batu akik
  • Augusto
  • William
  • Giulio
  • demo
  • Antoninus
  • Justin
  • Antoine
  • Béndict
  • Francesco
  • Albano
  • alfonsino
  • Constantius
  • Celestine
  • Edbert

Ti K dugi ka Z

  • Sebastian
  • Paolo
  • savino
  • Laura
  • Maurizio
  • Stefano
  • Theodoric
  • Horace
  • michaelangelo
  • Leandro
  • Lourenço
  • Naldo
  • Trevor
  • Oméro
  • Stephen
  • Ricardo
  • Salvatore
  • Massimiliano
  • Nicolo
  • Mssetiadi
  • rodolgo
  • Piero
  • Lemuel
  • Placid
  • Nicola
  • Zakaria
  • Luigi
  • Nabi Musa
  • Richard
  • Sylvester
  • Udolph
  • Reinaldo
  • Sadok
  • Sereno
  • Peter
  • Marino
  • Matteo
  • Manuel
  • onofredo
  • Nestor
  • mituaro
  • Anjeunna ngaluncurkeun
  • Paskah
  • Leonardo
  • Valentino
  • palmyrus
  • Samuele
  • Roberto
  • raffaelle
  • Merkurino
  • oliver
  • patroclus
  • Orsinus
  • Santo
  • Michele
  • Tullio
  • Martino
  • Lenard
  • venazio
  • lazzo
  • marcello
  • Thomas
  • Leupold
  • Sherman
  • Lambert
  • Leonardo
  • Moroto
  • Simone
  • Libero
  • Marcelo
  • Luciano
  • Umberto
  • Marco
  • Vittorio
  • Tybalt
  • Teporo
  • Ulisse
  • lamonto
  • Luca
  • Patricio
  • Mabono
  • Lasarus
  • Muzio
  • Raymond
  • Marzio
  • raka
  • Paulinus
  • Landric
  • Peoper
  • pangocok
  • Lucio
  • Sebastiano
  • mario
  • Ruggero
  • Mongoose
  • Rowan
  • Lombard
  • vitus
  • Valerio
  • Sylvan
  • Koswara
  • manrico
  • Massimo
  • Rocco
  • molan
  • Leone

Naha anjeun resep salah sahiji nami ieu? Pendakan ogé di sisi anu sanés upami anjeun pikahoyong hartosna nami gratis.

Ngaran Itali pikeun awéwé

ngaran budak awéwé dina basa Itali

Nya kitu, upami anjeun badé ngagaduhan orok awéwé, di handap anjeun tiasa ningali daptar hébat anu kuring parantos nyiapkeun ngaran mojang Itali panglobana dipaké. Kuring miharep anjeun murag asih!

Ti A dugi ka J

  • Emilian
  • Giorgia
  • Claudia
  • Bianca
  • anéta
  • Angelina
  • Giorgia
  • Beatrice
  • Isabella
  • Grazia
  • Ivana
  • Carlotta
  • wanian
  • Carmine
  • Daniela
  • addolorata
  • Iris
  • columba
  • eleonora
  • Cynthia
  • Barbara
  • Carol
  • Giuliana
  • agustines
  • Philippa
  • Giovanna
  • Perlindungan
  • jejer
  • Carlisle
  • kabita
  • Carina
  • flora
  • Chiara
  • Caterina
  • Francesca
  • Delilah
  • Gianna
  • Diémbarkeun
  • Giuseppina
  • Agata
  • Berenice
  • Antonella
  • iolanda
  • Suci beresih
  • Angelica
  • Alice
  • Greta
  • Bertha
  • Ada
  • Dane
  • gaia
  • Anastasia
  • Cecilia
  • Cornelia
  • Alina
  • Allegra
  • Antoinette
  • Adelaide
  • Candida
  • Giulia
  • Elisabetta
  • Anna
  • Alessandra
  • Concetta
  • Leres
  • panglipur
  • Agnésia
  • Celestine
  • Genevieve

Ti K dugi ka Z

  • Vera
  • Valeria
  • Stella
  • Lawang
  • rosangela
  • Luciana
  • Violetta
  • Penelope
  • Paulina
  • Loretta
  • Norma
  • orsola
  • Mafalda
  • Loredana
  • Lucrezia
  • Livia
  • silwana
  • Lucia
  • Vanessa
  • Nunzia
  • Martina
  • Magdalena
  • Olga
  • Roselle
  • piara
  • Salvatrice
  • leandra
  • Loreta
  • Vicenza
  • Paola
  • Sveva
  • Viviana
  • Patrizia
  • Ottavia
  • Margherita
  • Olivia
  • Rebeca
  • Letizia
  • leonarda
  • Koswara
  • Viola
  • raffaella
  • leonora
  • Rosabella
  • Ludovica
  • Tullia
  • Vita
  • Marcela
  • Marianna
  • Rosario
  • Cahaya
  • Mirella
  • Lisa
  • liliana
  • Ophelia
  • Rosanna
  • poe natal
  • Simona
  • Priscilla
  • Michela
  • Jamrud
  • Rachel
  • Lara
  • Laura
  • Theodora
  • Louisella
  • Valentina
  • Natalia
  • Regina
  • mariella
  • Nella

Naha anjeun parantos milih nami Italia pikeun budak lalaki atanapi awéwé anjeun?

Upami anjeun hoyong nyarankeun nami sanés dina basa ItaliaEntong dipikir dua kali sareng tinggalkeun kami koméntar di handap ieu ku nami anu anjeun pikirkeun, ku cara ieu kuring bakal tiasa ngalebetkeunana dina daptar ku cara anu pikaresepeun pisan. Salaku tambahan, kuring ngajak anjeun ngalangkungan sesa tulisan ngeunaan nami-nami anu paling populer di nagara sanés sareng basa sanés:

 

Dupi tulisan ieu ngeunaan Ngaran Itali? Upami kitu, maka kuring nyarankeun anjeun nganjang kana kategori ngaran dina basa séjén. Kami yakin yén anjeun bakal cinta aranjeunna sareng anjeun bakal tiasa milih nami anu pangsaéna pikeun orok anjeun!


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

1 koméntar ngeunaan «nami Italia pikeun awéwé sareng lalaki»

Ninggalkeun comment hiji