Ngaran Catalan pikeun budak awéwé sareng budak lalaki

Ngaran Catalan pikeun budak awéwé sareng budak lalaki

Milih nami kanggo murangkalih anjeun langkung rumit tibatan disada. Kituna, dina tulisan ieu kami bagikeun sareng anjeun ampir 300 Ngaran Catalan salaku mojang sareng budak lalaki dina raraga ngabantosan anjeun pikeun mutuskeun.

Nyandung ku orok mangrupikeun bagian anu paling éndah dina kahirupan. Mangrupikeun cara pikeun nyésakeun tanda di Bumi, yén kulawarga urang hirup terus di masa depan umat manusa. Tapi anu paling penting, urang bakal masihan kahirupan pikeun jalma anyar. Éta sababna anjeun kedah tanggel waler ti momen kahiji, sareng momen kahiji éta lumangsung nalika milih nami orok.

Pikeun aranjeunna anu milari hal dina basa Catalan, kami parantos nyiapkeun éksténsif daptar kalayan ngaran Catalan pikeun lalaki sareng awéwé (atanapi nyarios dina Catalan, Ngaran Catalan orok sareng orok). Dina daptar ieu anjeun bakal mendakan anu asli pisan, anu sanésna umum di Catalonia sareng kami ogé parantos milih anu langka. Urang bakal mimitian ku anu bikang.

Ngaran Catalan pikeun budak awéwé sareng budak lalaki

Ngaran Catalan pikeun budak awéwé

Upami orok anjeun badé janten awéwé, tingali ieu ngaran Catalan pikeun budak awéwé.

  • Galăla
  • Begonia
  • Vignette
  • Petra
  • Laia
  • Alicia
  • Héléna
  • beatriu
  • Carmen
  • Koswara
  • Anjeunna
  • marten
  • Aina
  • Celia
  • remi
  • Lidia
  • Raquel
  • Julia
  • Lia
  • Susanna
  • Caterina
  • Quralt
  • Joana
  • meritxell
  • sumping
  • Nuria
  • Asumsi
  • Martina
  • Anna
  • eloisa
  • Ada
  • konsepsi
  • monse
  • Silvia
  • Sapasang
  • abellera
  • Tritunggal
  • Maria
  • Regina
  • Mercé (Mercedes)
  • Mar
  • Carla
  • Ariadne
  • mireia
  • Lana
  • Dolors
  • Bertha
  • Diana
  • Natalie
  • Cesca
  • Malaikat
  • Lluisa
  • Llucia
  • Nadal
  • Marion
  • olaia
  • irung
  • Monica
  • Lucia
  • acuk
  • Agnes
  • Alba

Ngaran budak Catalan

Upami, di sisi anu sanésna, budak anu aya di jalan téh budak lalaki, tingali kana ideu anu urang usulkeun ieu di handap. Sababaraha anu ditarjamahkeun.

  • Michael
  • Henry
  • iteuk
  • Oriole
  • Carles
  • Jordi
  • Xavi (Xavier)
  • Adria
  • Steve
  • Pol
  • Didac (Diego)
  • Alex
  • roderic
  • batu
  • Ovid
  • Aldo
  • Nikolau
  • eusidre
  • Dionis
  • nihil
  • William
  • Ivan
  • ferran
  • Anthony
  • Biel
  • Doménec
  • oleguer
  • ignasi
  • Thomas
  • Maksimal
  • quim
  • nangkeup
  • arnau
  • Eric
  • Francesc
  • Goncal
  • Raul
  • Jan
  • Artur
  • Joel
  • Raymond
  • bla
  • Marti
  • Frédéric
  • Marcel
  • Mateo
  • Llorenc
  • Sébastian
  • gregory
  • Oscar
  • Josep
  • Malaikat
  • naxo
  • Lluís
  • arseni
  • eloi
  • Felipe
  • Robert
  • clement
  • Bernat
  • Alex
  • cesc
  • Alexandre
  • Musa
  • Julia
  • Luc
  • Victor
  • Joan
  • Vicen
  • Cai
  • Pere
  • Andreu
  • Albert
  • Agusti
  • Manel
  • Jaume
  • Eduard
  • pep
  • Marc
  • Eusebi
  • Ximo (Joaquim)
  • feliu
  • pameran
  • Gerard
  • Rafael
  • Lvar

> Basque oge bahasa anu indah pisan. Tingali kana daptar ieu Ngaran Basque <

Numutkeun kuring, Catalan (atanapi Valencian) mangrupikeun salah sahiji bahasa anu paling indah. Di saalam dunya, éta henteu ngagaduhan seueur panyatur, nanging, di Semenanjung Iberia diucapkeun ku jutaan warga. Upami anjeun cicing di daérah atanapi upami anjeun ngan resep basa ieu, namina di ValenciaKatalan aranjeunna idéal pikeun orok anjeun. Sareng teu aya anu pikaresepeun sapertos ngirimkeun hakekat lahan-lahan anu saé ieu ka murangkalih anjeun tibatan ku sebutan. Anu mana anu anjeun pikaresep?

Upami daptar ieu tina Ngaran Catalan, ayeuna urang nyarankeun yén anjeun ningali seueur deui dina katégori Ngaran dina basa séjén.


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

Ninggalkeun comment hiji