Harti ngaran Daniel

Harti ngaran Daniel

Hésé pikeun milarian nami anu teu ngagaduhan komponén agama di tukangeunana. Kaseueuranna ngagaduhan sipat Kristen, Muslim… Sareng ieu henteu terkecuali. Dina tulisan dinten ieu anjeun bakal terang hartosna nami Daniel, pikaresepeun pisan sabab éta mangrupikeun salah sahiji anu paling sering di tingkat Hispanik: nyatana, di Spanyol éta diantara 5 anu paling dipilih pikeun pendatang lalaki di dunya.

Naon hartosna nami Daniel

Dekeut, kaikhlasan, silaturahim atanapi kulawarga nyaéta sababaraha hartos anu aya hubunganana sareng nami ieu. Tina naon anu caket, sakedik lahir, sapertos Dani atanapi Neil. Éta ogé dikaitkeun sareng katenangan sareng kahadéan.

Artina dumasar kana istilah El, patalina sareng ketuhanan, sareng dina dasar na Dan, anu hartosna "hakim." Ku alatan éta, Daniel hartosna "Hakim ilahi", atanapi "Hakim Suci".

Asalna atanapi étimologi

Sapertos seueurna seueur nami ayeuna, éta ngagaduhan asal Ibrani, khusus anjeun tiasa mendakan Daniyyêl dina sagala rupa naskah.

Kumaha anjeun ngejah Daniel dina basa séjén?

Urang tiasa pendak sareng homolog nami Daniel dina basa séjén.

  • Dina basa Italia, anjeun bakal terang anjeunna salaku Danianjeunna.
  • Di Basque, anjeun bakal terang éta salaku Daniel.
  • Di sisi anu sanésna, dina basa Valencian, Inggris, Perancis sareng basa sanésna ditulis dina cara anu sami sareng dina basa Spanyol.

Naon jalma anu terang anu aya sareng nami ieu?

  • Urang tiasa pendak sareng salah sahiji penjajah Amérika, Daniel boone.
  • Dina taun 50an, saurang élmuwan terkenal meunang Hadiah Nobel dina ubar, dingaranan Daniel bovet.
  • Di Spanyol kami gaduh sababaraha inohong terkenal diantara anu bungsu, sapertos penyanyi Dani Martinku El Canto del Loco.
  • James Bond anu anyar disebut Daniel Craig.
  • Karakter séjén anu pantes disorot nyaéta Daniel anu masihan judul pikeun salah sahiji lagu anu paling dikenal Elton John. Kami parantos ngantunkeun pidéo anjeun dina tungtung tulisan ku anjeun supaya anjeun tiasa ngahargaan kaindahanana.
  • Tungtungna, urang gaduh Daniel kottke, salah sahiji rerencangan anu mimiti mimiti pangadeg Apple Steve Jobs, sanaos hubunganna didamel ku ngabagi cinta anu sami.

Naon kapribadian Daniel sapertos kitu?

Ilaharna, anjeun tiasa percanten ka jalma anu namina Daniel. Anjeunna caket sareng bageur. Anjeunna paduli pisan ngeunaan kulawargana sareng nunjukkeun aranjeunna caket na. Ngawula ka aranjeunna ngajantenkeun anjeun dipikahoyong.

Daniel biasana rada kabuka sareng teratur. Jalma anu aktip sapertos anjeunna, atanapi analogna na Daniela, biasana ngahontal kasuksésan ngalangkungan ideu anu saéna, kumargi anjeunna tiasa nyiptakeun hal anu lahir salaku pamikiran hungkul. Salaku tambahan, ideu na aya hubunganana sareng ningkatkeun karaharjaan umum hiji penduduk, naha dina ubar, sains atanapi humaniora.

Sakumaha anu parantos kami sebutkeun, anjeunna bageur pisan sareng rerencanganna, anu anjeunna bakalan waktos seueur sakumaha anjeunna sanggup, tapi anjeunna ogé peryogi perhatian ti anu sanés pikeun ngahontal kabagjaan anjeunna.

Salah sahiji but but may be its kadang ekstrim sensitipitas. Wanda anjeun kadang ngagantung dina persetujuan jalma sanés, khususna anu aya di sekitar anjeun.

Kami arepkeun anjeun resep maca hartosna Daniel. Teras anjeun tiasa maca éta hartina ngaran lalaki, atanapi anu sanésna ngaran anu dimimitian ku D.


? rujukan bibliografi

Inpormasi ngeunaan hartos sadaya nami anu dianalisis dina halaman wéb ieu parantos disiapkeun dumasar kana élmu anu diala ku maca sareng diajar a pustaka rujukan ti pangarang terkenal sapertos Bertrand Russell, Antenor Nascenteso atanapi Spanyol Elio Antonio de Nebrija.

Ninggalkeun comment hiji