Harti Ngaran - Kamus Resmi Nami

Masih teu terang teh hartosna nami anjeun? Naha anjeun hoyong terang asal-usulna sareng naon asalna? Atanapi anjeun kedah peryogi nami kanggo putra anjeun?

Paduli alesan anjeun pikeun milari hartos nami, anjeun dina halaman pangsaéna pikeun mendakanana. Hurung www.significados-nombres.com kami nawiskeun anjeun kamus resmi nami kalayan hartos sareng asal usulna.

Dina halaman wéb éta anjeun bakal mendakan seueur nami sareng hartos na. Anjeun ogé bakal tiasa terang asal usul, sejarah, wali, ogé seueur detil anu sanés. Kami ogé nampilkeun anjeun daptar jalma terkenal anu ngagaduhan nami éta.

Naon hartosna nami anjeun?

hartosna nami abdi

Kami gaduh katalog éksténsif sareng ratusan ngaran pikeun unggal rasa. Aya seueur nami dina basa Spanyol tapi kami ogé nawiskeun nami dina basa sanés sapertos Inggris, Perancis, Jerman, Basque atanapi Catalan, pikeun masihan sababaraha conto.

Naha anjeun milari nami modéren atanapi anu langkung tradisional, upami anjeun hoyong nami pondok - anu modis sababaraha taun ka pengker - atanapi anjeun resep nami anu langkung panjang, dina halaman wéb ieu anjeun tiasa mendakan naon anu anjeun milari.

urang oge boga ngaran tematik pikeun piaraan sareng sato sapertos nami anjing atanapi nami ucing. Éta sigana mah saderhana tapi milih nami piaraan anjeun ogé ngagaduhan komplikasi kusabab seueur pamilik hoyong milih nami pendampingna dumasar kana ukuranana, warna kulitna atanapi karakterna.

Dihandap ieu anjeun tiasa mendakan a daptar lengkep nami mesen ti AZ, pikeun mempermudah anjeun nganggo wéb sareng gancang mendakan nami anu dipilari. Upami anjeun hoyong mendakan sadaya inpormasi ngeunaan hartos nami anu dipilari, anjeun kedah milih hurup anu dipikahoyong teras pencét.

Daptar nami AZ

H

Ngaran anu dimimitian ku H

O

Ngaran anu dimimitian ku O

T

Ngaran anu dimimitian ku T

U

Ngaran anu dimimitian ku U

X

Ngaran anu dimimitian ku X

Y

Ngaran anu dimimitian ku Y

Z

Ngaran anu dimimitian ku Z

Naon anu diarepkeun tina halaman wéb Ngaran Hartosna?

Dina halaman ieu kami henteu ngan ukur bakal nawiskeun anjeun hartosna nami anjeun. Kami halaman wéb rujukan dina net, sanggup masihan anjeun inpormasi langkung seueur tibatan hartos saderhana.

Naon anu anjeun bakal mendakan dina Hartosna Ngaran?

  • sumber. Naon carita anu pakait sareng nami anjeun? Naon etimologi na? Naha anjeun terang akar basa asalna? Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan nami anjeun, éta wajib ngamimitian diajar ngeunaan asal-usulna dina sajarah.
  • Kapribadian. Dupi anjeun kersa terang jinis karakter naon anu anjeun kedah gaduh numutkeun nami anjeun? Naha romantisme ngadominasi anjeun? Naha anjeun ngagaduhan karemenan pikeun jalma dumasar kana nami anjeun? Naha anjeun bakal untung dina cinta cinta? Dina halaman wéb ieu anjeun tiasa gaduh langkung seueur inpormasi ngeunaan tujuan anjeun.
  • Santoral. Naha anjeun terang iraha éta wali anjeun, atanapi babaturan atanapi jalma anu istiméwa? Di dieu anjeun tiasa ngagaduhan langkung jelas sareng terang tanggal pasti tina santo anjeun.
  • Kawéntar ku nami anu sami. Naon jalma kasohor anu namina nami anjeun? Dupi anjeun kersa namina budak anjeun salajengna namina idola anjeun? Aya nami anu kawéntar anu tiasa anjeun dadasar ... ogé nganggo nami jalma anu kawéntar mangrupikeun hal anu sok modis pisan.
  • Diminutives (hypocoristic): Éta mangrupikeun nami-nami anu dianggo salaku simbol jarak, bahkan jalma anu paling caket biasana ngagunakeun éta tibatan nami éta nyalira. Di dieu anjeun tiasa mendakan anu paling kawéntar sareng anu paling umum dina basa Spanyol.
  • curiosities. Ngaran-ngaran anu leres henteu ngan ukur ngajaga sajarah lengkep di tukangeunana, tapi ogé sagala rupa énergi anu bakal ngajeleger urang. Sababaraha parantos janten bagian tina ritual karuhun ti saprak mimiti jaman, aranjeunna aya hubunganana sareng déwa, bentang, kota sareng bahkan janten inspirasi pikeun ngawangun karya-karya hébat kamanusaan. Dina halaman wéb ieu anjeun ogé bakal tiasa mendakan inpormasi ieu berkat ----------------ados-nombres.com.
  • Naha nami anjeun ditarjamahkeun kana basa anu sanés? Naha anjeun terang upami ngagaduhan varian basa Inggris? Kumaha anjeun nyerat dina basa Italia, Perancis ... atanapi bahkan dina basa Rusia? Naha anjeun mikir yén anjeun tiasa resep nami anu langkung saé dina basa sanés? Kami ngajantenkeun gampang pikeun anjeun sahingga anjeun tiasa terang.
  • Naha nami anjeun cocog sareng pasangan anjeun?. Aya nami anu aya hubunganana sareng anu sanés, sedengkeun anu sanésna sabalikna pisan. Urang kedah pisan sadar naha jalma leuwih cocog sareng murag asih, asup kana hubungan atanapi terang naha anjeunna leres-leres satia. Bisa jadi hiji jalma ngandelkeun kurang leuwih, sedengkeun anu sanésna ngagaduhan fasilitas anu langkung henteu satia, sareng ieu tiasa dikenal ku namina.
  • numerologi. Nami ogé dikaitkeun sareng nomer, sareng nomer ieu aya hubunganana sareng nasib sareng nasib. Anjeun teu kedah hilap detil ieu.
  • Ieu sababaraha conto naon anu urang carioskeun: Hartosna Pedro y Hartosna Sofia.

Milarian hartos nami orok, budak lalaki sareng awéwé, lengkep GRATIS

Ngaran pikeun orok, budak lalaki jeung awéwé

Sakumaha parantos kami koméntar, mungkin anjeun milari hartos nami kanggo terang naha éta anu paling cocog pikeun budak pikahareupeun urang. Kami bakal resep pisan kéngingkeun saloba inpormasi pikeun terang naha éta anu leres.

Kami resep pisan nami, tapi kami henteu terang asal usulna, akar na, sareng inpormasi ieu tiasa ngajantenkeun anjeun ngarobah pikiran. Ku gaduh inpormasi "dina tabel", bakal langkung gampang pikeun nyandak kaputusan.

Milari anu ngaran sampurna éta gampang hatur nuhun kana daptar ieu:

  • Ngaran orok. Di dieu anjeun tiasa mendakan nami orok, anu paling kawéntar di nagara urang sareng nagara-nagara di luar negeri, anu parantos janten tren, paling langka anu bakal narik perhatian urang ti mimiti mimiti, modéren, asli, kawangun….
  • Ngaran barudak asli sareng geulis. Upami anjeun parantos terang yén anak anjeun bakal janten budak lalaki, maka anjeun tiasa klik di dieu sareng mendakan nami aslina. Anjeun bakal mendakan pilihan pilihan anu teu biasa, kalayan hartos na. Kami ogé ngagaduhan ngaran Injil pikeun budak lalaki y ngaran kasohor pikeun barudak.
  • Ngaran mojang geulis. Sareng upami anjeun parantos terang yén éta bakal janten mojang, didieu anjeun tiasa mendakan ide anu ngamungkinkeun anjeun nyandak kaputusan anjeun. Anjeun tiasa mendakan langkung atanapi kirang nami modéren, kalayan hartos khusus, jarang, alkitabiah, kalayan hartosna, jsb.
  • Ngaran dina basa séjén. Upami anjeun henteu tiasa mendakan nami anu matak dina basa Spanyol, panginten urang tiasa nganggo nami anu sanés dina basa anu sanés. Milih nami dina basa sanésna langkung rumit tibatan sigana, sabab urang panginten henteu terang hartosna, atanapi tarjamahan kana basa sanés. Di dieu anjeun tiasa mendakan daptar anu saé Ngaran sareng nami kulawarga Inggrisdi Catalan, Cina, Jepang, Ibrani sareng dina seueur basa anu sanés. Ku ngaklik katégori anu saluyu, sadayana bakal mimiti ditampilkeun.
  • Ngaran piaraan. Éta ogé penting pisan pikeun terang kumaha milih nami piaraan, langkung ti naon waé sabab éta anu anjeun bakal anggo sapanjang hirupna. Bagéan ieu bakal ngabantosan anjeun milari Ngaran pikeun anjing, kelenci, ucing, atanapi sato naon waé anu anjeun gaduh. Anjeun bakal tiasa kéngingkeun seueur ide anu ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun nami idéal numutkeun karakteristik pendamping alit anjeun. Urang ogé ngagaduhan anu sami sareng feminin pikeun milarian ngaran pangalusna pikeun sundal y ngaran ucing.

Naon ari nami-nami na?

Kaleresan teu aya namina énggal. Urang tiasa nyarios yén seuseueurna seueur namina diciptakeun mangpirang-pirang taun ka pengker. Anu urang mendakan ayeuna mangrupikeun variasi nami-nami éta, sanaos aya sababaraha anu sumping ka urang sacara gembleng.

Anjeun panginten mikir yén hartos nami henteu penting, tapi leres éta. Conto anu saé nyaéta nami  Silvia, ieu anu nyebatkeun "Awéwé Luar Biasa" sareng ngagaduhan akar dina basa Latin.

Yunani, Latin sareng Inggris, asal tina nami

Kaseueuran nami ayeuna ngagaduhan akar Yunani, Latin atanapi Anglo-Saxon. Mimitina anjeun moal masihan pentingna, tapi nyatana, sareng seueur. Salaku conto, diantara sauntuyan hartos nami Elena mangrupikeun salah sahiji anu paling narik, sabab hartosna "Luar Biasa", istilah anu asalna tina basa Latin.

Conto anu saé pikeun ngartos pentingna ma’na nami aya dina hartosna Andrés Ieu ngagaduhan akar dina basa Yunani sareng hartosna "wani, terhormat."

Salaku conto pamungkas, anu Ngaran Ricardo, éta hartosna "Raja megah", sareng akar na basa Jérman.

Upami anjeun hoyong nalungtik ieu hartosna nami Anjeun nyalira, anjeun moal ngagaduhan pilihan tapi nganuhunkeun kana Al Qur'an atanapi Injil, sareng ningali kumaha aranjeunna kumalayang ku jalanna jaman. Ayeuna, aya ogé nami anu langkung seueur anu henteu aya dina catetan kuno sapertos kitu. Salaku conto, nami Iker asalna ti Basque Country.

Upami anjeun hoyong terang etimologi sareng asal usul namina, perlu balik deui ka holographers sapertos Al-Quran atanapi Kitab Suci. Nanging, aya nami-nami anu langkung modéren, kumargi dianggo pikeun anu munggaran teu lami, sapertos sareng Iker, anu mimiti dianggo di Basque Country.

Naha kuring resep terang arti namina?

Naha leres pisan matak terang ieu teh hartina ngaran? Kaleresan aya seueur jalma mikir yén henteu, nami éta ngan ukur éta.

Ayeuna, éta langkung penting tibatan sigana, sareng seueur seueur alesan anu nunjukkeun éta. Di dieu urang diajar sababaraha hal anu paling penting.

Meureun anjeun parantos heran naon gunana bener-bener nyaho arti ngaran… Teras anjeun tuah sabab kaseueuran jalma biasana henteu mikirkeun éta dina sapanjang kahirupan.

Anjeun parantos murag kana cakar tina cinta

Alesan utama naha salah anu biasana dipilarian hartina ngaran éta kusabab jalma anyar parantos asup kana kahirupan urang sareng kami resep. Ngaliwatan ieu hartosna urang bakal hoyong terang langkung seueur perkawis anjeunna. Kami bakal tiasa terang kumaha kapribadian anjeun sareng upami kami cocog atanapi henteu.

Nuhun kana asal sareng hartos nami na urang tiasa mendakan kumaha murag asih ka jalma éta anu urang resep pisan. Urang bakal terang naha strategi anu aya dina pipikiran bakal jalan, atanapi naha urang kedah milarian anu hadé.

Asih naon waé, sareng terang langkung seueur ngeunaan kapribadian hiji jalma, berkat arti namina, tiasa ngabantosan langkung seueur tibatan anu urang pikir. Anjeun ogé tiasa nyaritakeun kumaha karakter anjeun atanapi kumaha kaayaan baheula.

Bayangkeun yén anjeun hoyong ngarayu lalaki sareng hartos namina nunjukkeun kakuatan, daya tarik sareng ngarayu. Sigana, lamun merhatoskeun ciri-ciri ieu, anjeunna anu ngarayu anjeun. Nanging, aya ogé nami-nami tinangtu anu, numutkeun hartosna, tiasa nunjukkeun yén kasusah penaklukanna luhur.

Dina naon waé, terang hartos nami ngabantosan anjeun pikeun terang kasaluyuanana.

Naha anjeun henteu terang naon anu anjeun badé nyauran putra anjeun?

Milarian hartos nami tiasa ngabantosan urang mendakan nami anu sampurna pikeun putra masa depan urang o putri, ngagaduhan daptar ideu anu tiasa nyandak kaputusan urang.

Kami nyarioskeun kaputusan anu penting, sareng éta orok bakal nanggung nami éta salaminaÉta bakal nangtoskeun kapribadian anjeun sareng bahkan cara dunya badé ningali anjeun.

Henteu ngan ukur kedah dipandu ku "kumaha kadéngéna", tapi urang ogé kedah diajar asal usul, sajarah, étimologi, akar, sareng ogé detil anu aya hubunganana. Anjeun ogé kedah nganalisis karakter mana dina carita anu namina sami.

Naha anjeunna bakal wani, jujur, ku nilai-nilai beusi, isin, marahmay, introvert, marahmay, marahmay? Ngaran anu saé anu saé tiasa ngabédakeun.

Pilihan anu umum nyaéta milih a ngaran injil. Dina pengertian ieu, perhatoskeun tokoh dina Alkitab anu ngahirupkeun nami éta, ogé hartos na.

Sapanjang halaman wéb ieu anjeun bakal mendakan deui seueur tip anu bakal ngabantosan anjeun nyandak kaputusan.

Nyaho arti ngaran anjeun anjeun bakal tiasa terang diri langkung saé

Nyaho naon hartosna nami anjeun bakal ngabantosan anjeun pikeun milari pamanggihan diri terang langkung seueur ngeunaan diri anjeun, pikeun terang kaunggulan anjeun, kalemahan anjeun, ogé naon waé ciri kapribadian anjeun.

Éta matak resep kumaha jalma teu tiasa nyarios nalika terang kana hartos namina, sareng aranjeunna leres-leres ningali kapribadianana.

Upami anjeun sadar saha anjeun, anjeun tiasa nampi diri ku cara kitu.

tungtungna, Alesan sanés naha anjeun resep kana hartos nami nyaéta anjeun hoyong langkung terang diri anjeun nyalira. Diajar hartosna bakal ngeuyeuban anjeun di jero, urang sadayana kedah milari sahenteuna sahenteuna dina kahirupan urang.

Upami anjeun condong ngagulung ka tukang pikeun ngahontal tujuan anjeun, anjeun tiasa ngaraos bénten dibandingkeun sareng anu sanés, sabab teu aya anu nempatkeun usaha sakumaha anjeun. Bisa jadi, numutkeun nami anjeun, anjeun pengkuh, sareng yén anjeun ngagaduhan sipat anu teu dipiboga ku batur

Sakumaha anjeun parantos diverifikasi, upami saha anu terang hartosna nami, anjeun moal mendakan tempat anu langkung saé tibatan halaman wéb ieu hartos- ngaran.com. Anjeun tiasa gaduh sadayana data ieu gratis.

Upami aya nami anu kami henteu gaduh dina halaman wéb kami, kami nyarankeun anjeun nunjukkeun éta ngaliwatan bagian kontak halaman.