Makna Jeneng - Kamus Jeneng Resmi

Isih durung ngerti tegese jeneng sampeyan? Apa sampeyan pengin ngerti asale lan asale? Utawa sampeyan butuh a jeneng kanggo putra sampeyan?

Preduli alasan sampeyan nemokake jeneng, sampeyan bakal nemokake kaca sing paling apik. On www.significados-nombres.com kita nawakake sampeyan ing kamus resmi jeneng kanthi arti lan asal usul.

Ing situs web kasebut, sampeyan bakal nemokake akeh jeneng lan maknane. Sampeyan uga bakal bisa ngerti asal usul, sejarah, santo, uga rincian liyane. Uga diwenehi dhaptar wong misuwur sing duwe jeneng kasebut.

Apa tegese jeneng sampeyan?

tegese jenengku

Kita duwe katalog ekstensif kanthi atusan jeneng kanggo saben rasa. Ana akeh jeneng ing Spanyol nanging uga nawakake jeneng ing basa liyane kayata Inggris, Prancis, Jerman, Basque utawa Catalan, kanggo menehi sawetara conto.

Apa sampeyan pengin jeneng modern utawa sing luwih tradisional, yen sampeyan pengin jeneng cekak - sing modis sawetara taun kepungkur - utawa luwih seneng jeneng sing luwih dawa, ing situs web iki sampeyan bisa nemokake apa sing sampeyan goleki.

Kita uga duwe jeneng tema kanggo ingon-ingon lan kewan kayata jeneng asu utawa jeneng kucing. Kayane gampang nanging milih jeneng kewan ingon uga duwe komplikasi amarga akeh pamilik pengin milih jeneng kanca adhedhasar ukuran, warna kulit utawa karaktere.

Ing ngisor iki sampeyan bisa nemokake a dhaptar lengkap jeneng sing dipesen saka AZ, supaya sampeyan luwih gampang nggunakake web lan cepet golek jeneng sing digoleki. Yen sampeyan pengin nemokake kabeh informasi babagan makna jeneng sing digoleki, sampeyan mung kudu milih huruf sing dikepengini lan klik.

Dhaptar jeneng AZ

H

Jeneng-jeneng sing diwiwiti karo H

O

Jeneng-jeneng sing diwiwiti karo O

T

Jeneng-jeneng sing diwiwiti nganggo T

U

Jeneng-jeneng sing diwiwiti karo U

X

Jeneng sing diwiwiti nganggo X

Y

Jeneng-jeneng sing diwiwiti karo Y

Z

Jeneng sing diwiwiti karo Z

Apa sing diarepake saka situs web Name Meaning?

Ing kaca iki, kita ora mung nawakake tegese jeneng sampeyan. Kita minangka situs web referensi ing net, sing bisa menehi informasi luwih lengkap tinimbang mung tegese sing gampang.

Apa sing bakal ditemokake ing Makna Jeneng?

  • Asal. Apa crita sing ana gandhengane karo jeneng sampeyan? Apa Etimologi? Apa sampeyan ngerti basa asal-usul basa kasebut? Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan jeneng sampeyan, wajib miwiti sinau babagan asal-usul kasebut ing sejarah.
  • Kepribadian. Apa sampeyan pengin ngerti jenis karakter sing kudu ana miturut jeneng sampeyan? Apa romantisme dominasi sampeyan? Apa sampeyan duwe karemenan kanggo wong adhedhasar jeneng sampeyan? Apa sampeyan bakal bejo ing katresnan? Ing situs web iki sampeyan bisa duwe informasi luwih lengkap babagan tujuan sampeyan.
  • Santoral. Apa sampeyan ngerti manawa kudus, utawa kanca utawa wong istimewa? Ing kene sampeyan bisa luwih jelas lan ngerti tanggal santo suci sampeyan.
  • Misuwur kanthi jeneng sing padha. Apa wong sing misuwur jenenge? Apa sampeyan pengin menehi jeneng anak sabanjure dadi idola sampeyan? Ana jeneng sing populer banget sing bisa digunakake ... uga nggunakake jeneng wong sing misuwur yaiku sing modis banget.
  • Diminutives (hypocoristic): Yaiku jeneng sing digunakake minangka simbol jarak, malah wong sing paling cedhak biasane nggunakake luwih akeh tinimbang jeneng kasebut. Ing kene sampeyan bisa nemokake sing paling misuwur lan sing paling umum ing basa Spanyol.
  • Curiosities. Jeneng-jeneng sing tepat ora mung njaga sejarah sing lengkap, nanging uga kabeh jinis enigma sing bakal nggawe kita kaget. Sawetara wis dadi bagean saka ritual leluhur wiwit wiwitan jaman, dheweke ana gandhengane karo dewa, mujur nengen, kutha lan malah dadi inspirasi kanggo mbentuk karya-karya kamanungsan sing hebat. Ing situs web iki, sampeyan uga bakal bisa ngerteni informasi iki amarga tinemu signifikanados-nombres.com.
  • Apa jeneng sampeyan diterjemahake menyang basa liyane? Apa sampeyan ngerti yen duwe varian basa Inggris? Kepiye sampeyan nulis ing basa Italia, Prancis ... utawa uga ing basa Rusia? Apa sampeyan mikir manawa sampeyan luwih seneng jeneng kasebut ing basa liya? Kita luwih gampang supaya sampeyan bisa ngerteni.
  • Apa jeneng sampeyan kompatibel karo pasangan sampeyan?. Ana jeneng sing ana gandhengane karo wong liya, dene liyane pancen kosok baline. Kita kudu ngerti banget manawa ana wong sing kurang kompatibel kanggo tresna, mlebu hubungan utawa ngerti apa sejatine dheweke setya. Bisa uga ana siji wong sing kurang gumantung, dene liyane duwe fasilitas sing luwih ora setya, lan iki bisa dingerteni kanthi jeneng.
  • Numerología. Jeneng uga ana gandhengane karo nomer, lan angka kasebut ana gandhengane karo rejeki lan nasib. Sampeyan ora kudu lali rincian kasebut.
  • Mangkene sawetara conto sing bakal diwartakake: Makna saka Pedro y Makna Sofia.

Temokake arti jeneng bayi, bocah lanang lan wadon, GRATIS

Jeneng kanggo bayi, bocah lanang-wadon

Kaya sing wis dikomentari, sampeyan bisa uga pengin ngerti tegese jeneng manawa paling cocog kanggo anak mbesuk. Kita bakal kepengin banget entuk informasi sing bisa dingerteni kanggo ngerti manawa informasi kasebut bener.

Kita seneng banget karo jeneng, nanging ora ngerti asal usul, asal usul lan informasi kasebut bisa nggawe sampeyan beda-beda. Kanthi duwe informasi "ing meja", bakal luwih gampang njupuk keputusan.

Temokake ing jeneng sampurna luwih gampang amarga dhaptar ing ngisor iki:

  • Jeneng bayi. Ing kene sampeyan bisa nemokake jeneng bayi, sing paling populer ing negara lan negara ing luar negeri, sing wis dadi tren, paling langka sing bakal narik kawigatene kita wiwit wiwitan, modern, asli, kasusun….
  • Jeneng bocah asli lan ayu. Yen sampeyan wis ngerti manawa anak bakal dadi bocah lanang, sampeyan bisa klik ing kene lan nemokake jeneng asli. Sampeyan bakal nemokake pilihan pilihan sing ora umum, kanthi maknane. Kita uga duwe jeneng Alkitab kanggo bocah lanang y jeneng misuwur kanggo bocah.
  • Jeneng cah ayu. Lan yen sampeyan wis ngerti yen bakal dadi bocah wadon, ing kene sampeyan bisa nemokake ide sing bakal ngidini sampeyan njupuk keputusan. Sampeyan bisa nemokake luwih utawa kurang jeneng modern, kanthi makna khusus, langka, alkitabiah, kanthi maknane lsp.
  • Jeneng ing basa liyane. Yen sampeyan ora bisa nemokake jeneng sing apik ing basa Spanyol, bisa uga kita nganggo basa liyane. Milih jeneng ing basa liya luwih rumit tinimbang kayane, amarga kita bisa uga ora ngerti tegese, utawa terjemahan menyang basa liyane. Ing kene sampeyan bisa nemokake dhaptar sing apik Jeneng lan jeneng kulawarga Inggrising Catalan, Cina, jepang, Ibrani lan ing pirang-pirang basa liyane. Kanthi ngeklik kategori sing cocog, kabeh bakal wiwit ditampilake.
  • Jeneng kewan. Sampeyan uga penting banget kanggo ngerti cara milih jeneng kewan, luwih saka apa wae amarga sampeyan bakal nggunakake sajrone urip. Bagean iki bakal mbantu sampeyan nemokake Jeneng kanggo segawon, terwelu, cats, utawa kewan liyane sing sampeyan duwe. Sampeyan bakal bisa entuk akeh ide sing ngidini sampeyan entuk jeneng sing ideal miturut karakteristik kanca cilik. Kita uga duwe padha karo feminin kanggo nemokake jeneng paling apik kanggo sundel y jeneng kanggo kucing.

Asal usul jeneng-jeneng kasebut?

Sejatine ora ana jeneng anyar sing ditemokake. Kita bisa ujar manawa mayoritas jeneng ditemokake pirang-pirang taun kepungkur. Sing ditemokake saiki yaiku variasi jeneng kasebut, sanajan ana sawetara sing teka kanthi lengkap.

Sampeyan bisa uga mikir manawa arti jeneng ora penting, nanging sejatine pancen penting. Tuladha sing apik yaiku jeneng  Silvia, wong iki sing ujar "Wanita Luar Biasa" lan duwe basa Latin.

Yunani, Latin lan Inggris, asal jeneng kasebut

Umume jeneng saiki duwe akar Yunani, Latin utawa Anglo-Saxon. Wiwitane sampeyan ora bisa menehi wigati, nanging kasunyatane, lan akeh uga. Contone, ing antarane sawetara makna jeneng Elena minangka salah sawijining sing paling menarik, amarga tegese "Luar Biasa", istilah sing asale saka basa Latin.

Tuladha liyane sing apik kanggo ngerti pentinge makna jeneng sing ditemokake ing tegesipun Andrés Iki duwe basa Yunani lan tegese "wani, mulya."

Minangka conto pungkasan, ing Jeneng Ricardo, tegese "Raja megah", lan oyotane basa Jermanik.

Yen sampeyan pengin nyelidiki tegese jeneng Sampeyan dhewe, sampeyan ora bisa milih apa-apa, kajaba mung menyang Koran utawa Injil, lan ndeleng kepiye anggone kesusu karo lakune wektu. Saiki, ana uga jeneng saiki sing ora katon ing cathetan kuna. Contone, jeneng saka Iker asale saka Negara Basque.

Yen sampeyan pengin ngerti etimologi lan asal mula jenenge, kudu bali menyang holograf kayata Koran utawa Kitab Suci. Nanging, ana jeneng sing luwih modern, amarga pisanan digunakake ora suwe, kaya Iker, sing wiwit digunakake ing Negara Basque.

Napa aku kepengin ngerti tegese jeneng kasebut?

Apa pancen menarik banget kanggo ngerti tegese jeneng? Sejatine umume wong mikir yen ora, jeneng iku mung kaya ngono.

Saiki, luwih penting tinimbang sing katon, lan ana akeh sebab sing dituduhake. Ing kene kita sinau sawetara sing paling penting.

Mungkin sampeyan wis kepingin weruh apa gunane ngerti tenan tegese jeneng… Banjur sampeyan lagi bejo amarga umume wong ora biasane mikir babagan kabeh sajrone urip.

Sampeyan wis tiba ing cakar saka katresnan

Alesan utama kenapa sing biasane digoleki tegese jeneng Iku amarga wong anyar wis mlebu urip lan kita seneng. Liwat teges iki, kita bakal pengin luwih ngerti babagan dheweke. Kita bakal bisa ngerti kepribadian sampeyan lan apa kita kompatibel utawa ora.

Thanks kanggo asal lan makna jeneng kasebut kita bisa nemokake carane tresna banget kanggo wong sing paling disenengi. Kita bakal ngerti manawa strategi sing ana ing pikiran bakal bisa digunakake, utawa apa kudu golek strategi sing luwih apik.

Amarga ana katresnan, lan ngerti luwih akeh babagan kapribadian wong, amarga tegese jeneng kasebut, bisa mbantu luwih saka sing kita kira. Sampeyan uga bisa menehi katrangan babagan karakter sampeyan utawa kepiye kedadeyan ing jaman biyen.

Bayangake yen sampeyan pengin ngrayu wong lan tegese jenenge jenenge kekuwatan, daya tarik lan rayuan. Ana kemungkinan, yen nggatekake ciri-ciri kasebut, dheweke bakal ngrayu sampeyan. Nanging, uga ana jeneng tartamtu sing, miturut maknane, bisa uga nuduhake manawa rekasa angel banget.

Ing kasus apa wae, ngerti arti jeneng mbantu sampeyan ngerti kompatibilitas.

Apa sampeyan ora ngerti apa sing bakal sampeyan telepon karo putra?

Nggoleki tegese jeneng bisa mbantu jeneng sing sampurna kanggo putra mbesuk o putri, duwe dhaptar ide sing bisa njupuk keputusan.

Kita ngomong babagan keputusan sing penting, lan iku bayi bakal nggawa jeneng kasebut ing salawas-lawaseIki bakal nemtokake kepribadian sampeyan lan uga cara jagad iki bakal ndeleng sampeyan.

Kita ora mung kudu nuntun "kepiye swarane", nanging uga kudu sinau asal usul, sejarah, etimologi, oyot, uga rincian liyane sing gegandhengan. Sampeyan uga kudu nganalisa karakter ing crita sing jenenge padha.

Apa dheweke bakal wani, jujur, lan duwe nilai-nilai kuat, isin, tresno, introvert, grapyak, grapyak? Jeneng sing apik bisa nggawe prabédan.

Pilihan sing umum digunakake yaiku milih a jeneng alkitab. Ing pangerten iki, deleng watak ing Alkitab sing menehi jeneng kasebut, uga maknane.

Ing situs web iki, sampeyan bakal nemokake luwih akeh tips sing bakal mbantu sampeyan njupuk keputusan.

Ngerti arti jeneng sampeyan, sampeyan bakal bisa ngerteni luwih akeh

Ngerti apa tegese jeneng sampeyan bakal mbantu sampeyan nemokake mandhiri ngerti luwih lengkap babagan sampeyan dhewe, kanggo ngerti kekuwatan, kekurangan, uga sipat kapribadian liyane.

Pancen apik banget yen wong bisu nalika ngerti arti jenenge, lan dheweke pancen ngerti kepribadiane.

Yen sampeyan ngerti sapa sejatine sampeyan, sampeyan bisa nampa dhewe kaya ngono.

Pungkasan, Alasan liyane sing dadi minat karo makna jeneng yaiku sampeyan luwih ngerti dhewe. Sinau maknane bakal nguwatirake sampeyan ing jero, kita kabeh kudu golek paling ora sapisan sajrone urip.

Yen sampeyan cenderung mundur kanggo nggayuh tujuan, sampeyan bisa uga rumangsa beda dibandhingake karo wong liya, amarga ora ana sing nyoba kaya sampeyan. Bisa uga, miturut jeneng sampeyan, sampeyan terus-terusan, lan sampeyan duwe sipat sing dudu wong liya

Kaya sing wis diverifikasi, sapa ngerti tegese jeneng, sampeyan ora bakal nemokake papan sing luwih apik tinimbang situs web iki tegese- jeneng.com. Sampeyan bisa duwe kabeh data iki kanthi gratis.

Yen ana jeneng sing ora ana ing situs web, disaranake sampeyan kirim liwat bagean kontak kaca.